2777
2789
عنوان

دیجی کالا چرا انقدر افتصاح شده

360 بازدید | 9 پست

برای تولد مامانم ریسه تولد و بادکنک و شمع و یه چیزی به عنوان کادو سفارش دادم نزدیک ترین زمان ممکن که بفرستن ۱۰ روزه بود ( یک روز قبل تولد) روز اخر که قرار بود بفرستن اس دادن نمیتونیم اپروز بفرستیم😐 زنگ زدم میگن ۶ ۷ روز دیگه شاید برسه 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره نعلتی خیلی دیر میفرسته😥

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

من چیزایی که زمان ش واسه م مهم باشه از دیجکالا نمیخرم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

دوست منم یه دوربین سفارش داده بود براش فرستادن ولی ناقص فیلم هاشو نفرستادن در حالی که هم گرونه هم پولشو واریز کرده بوده 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
من چیزایی که زمان ش واسه م مهم باشه از دیجکالا نمیخرم

یجور تعهد هست که سر اون زمان ارسال شه 

حتی اگه زمانشم مهم نباشه برام حرکت جالبی نیست

دوست منم یه دوربین سفارش داده بود براش فرستادن ولی ناقص فیلم هاشو نفرستادن در حالی که هم گرونه هم پو ...

برای من تا بحال ۳ بار سفارش های مختلفم رو لغو کردن

با این اوصاف دیجی کالا تا ۵ سال اینده وجود نخواهد داشت