2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنام خدا پشتکار و هدف 

اینکه صدردصد ولی نمیدونم هیچی ازش همینطوری فقط دارم سرچ میکنم تو گوگل...نمیدونم کجا برم برا اموزش...پیش ارایشگرا یا اموزشگاهای ارایشگری....اصن مدرک گرفتنه چجوریه....چجور صندلی اجازه کنم اصن اولش میتونم اجازه کنم؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
سرمایه اولیه تلاش بسیار زیاد و استعداد و تمیزی کار جذب مشتری و بازاریابی و تبلیغ

خب خواهرم چجوری اول واردش بشم؟ارایشگرا بهترن یا اموزشگاها؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
خب خواهرم چجوری اول واردش بشم؟ارایشگرا بهترن یا اموزشگاها؟

آموزشگاه خوب نیست من اموزشگاه آموزش دیدم مجبور شدم آپدیت برم باز 

پیش یه کسی برو که کارش خوب باشه و سرشناخته باشه

من رنگ و لایت آموزش دیدم اما بخاطر یسری مشکلات که برام پیش اومد فعلا گذاشتم کنار 

اخی عزیزم...ان شالله زودتر درست میشه پر انرژی تر شروع میکنی و میترکونی

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
من رنگ و لایت آموزش دیدم اما بخاطر یسری مشکلات که برام پیش اومد فعلا گذاشتم کنار 

چجوری وقتی یاد گرفتم برم کار کنم؟از کجا باید شروع کنم؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
فعلا برای شروع  کاشت ناخن ب صورت تخصصی

کاشت ناخن خوبه به شرطی که سرمایه اولیت اوکی باشه که بتونی پیش شخص حرفه ای اموزش ببینی و وسایل با کیفیت بخری

بعدش هم چون کاشت ناخن فضای زیادی نمیخواد میتونی مدتی توی خونه کار کنی پیج اینستاگرام بزنی بعد که چند تا مشتری جذب کردی و دستت راه افتاد و نمونه کار جمع کردی بری یجایی میز اجاره کنی یا به صورت درصدی کار کنی اما تبلیغات فراوون و تمیزی کار حرف اولو میرنه

کاشت ناخن خوبه به شرطی که سرمایه اولیت اوکی باشه که بتونی پیش شخص حرفه ای اموزش ببینی و وسایل با کیف ...

سرمایه شو دارم ولی خیلی استرس دارم که ایا میتونم موفق بشم یا نه.چجور بفهمم کی حرفه ایه یا نه...برم تو ارایشگاها بپرسم؟ضایه نیس؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
2790
2778
2791
2779
2792