2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تصمینی و مهمترین عامل : تغذیه و خواب عمیق و کافی شبانه تا هورمون رشدت کمتر ترشح نشه 

حواست باشه شکستگی صفحه ی رشدت باعث میشه زودتر روند رشدت متوقف بشه پس ورزش سنگین نکن

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

من فقط خوب غذا خوردم بی تحرک بیتحرک با خواب بسیارررر کم فقط تا تونستم گوشت خوردم عاشق گوشتم الان قدم صد و هفتاد چهار شونزده سالمه هر هشت یا دوازده ماه هم چهار میلی متر تا یک سانت رشد میکنم بابام رو قدم خیلی حساسه میگه میخوام مثل بسکت بالیستای امریکایی بشی😐😐🤣💔کلا منصق عجیبی داره چلی تا میتونی بخورررر تجزبه منه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
من فقط خوب غذا خوردم بی تحرک بیتحرک با خواب بسیارررر کم فقط تا تونستم گوشت خوردم عاشق گوشتم الان قدم ...

امم ببخشید خیلی هولم غلط زیاد داره

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
😂😂😂😂باش 

اورین دختر گلم 

نتیجه اخلاقی:فقط بخورررر😂