2777
2789
عنوان

جوش

35 بازدید | 2 پست

بچه ها من یک جوش زدم قرمز پوسته پوسته میشه چربش میکنم بهتر میشه بچه ها چهل وخورده روزه هنوز نرفته فقط اگر چرب نکنم پوست میریزه دکتر عمومی گفت حساسیت فصلیه ولی تو اینترنت یک چیزهای وحشتناک نوشته بو  که ترسیدم تو را خدا کسی متل من شده

هایفوتراپی چیست؟

هایفوتراپی چیست هایفوتراپی به زبان لاتین High-Intensity Focused Ultrasound  گفته شده که مخفف آن HIFU به معنای امواج اولتراسوند یا فراصوت پرتوان می باشد هایفوتراپی برای لیفت و سفت کردن پوست صورت و گردن استفاده می شود. در سال های اخیر این روش درمانی بسیار رواج پیدا کرده و  طرفداران بسیاری را در ایران و دنیا پیدا کرده است در واقع هایفوتراپی یکی از بهترین و جدیدترین درمان برای کشیدن پوست و سفت کردن پوست به شمار می رود و برای لیفت پوست صورت، گردن، چانه،ابرو و ... به کار می رود

کاربرد هایفوتراپی چیست؟

هایفوتراپی کاربردهای بسیاری دارد در این بخش می خواهیم مهمترن کاربرد های هایفوتراپی را برای شما بیان کنیم

1- از بین بردن خطوط و چین و چروک

2-سفت کردن پوست های شل شده در گونه ها و پلک ها

3- درمان پوست های نازک شده

4-از بین بردن چین و چروک های پوست اطراف دهان

5-از بین بردن خطوط فک

هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب می باشد؟

این روش برای کلیه کسانی که پوست صورتشان شل شده به طوریکه  مشهود و قابل مشاهده باشد مناسب است و افرادی که تمایل دارند لیفت ابرو و یا لیفت صورت انجام دهند مناسب می باشد اما معمولا افراد سی سال به بالا می توانند هایفوتراپی انجام دهند

اثربخشی و نتایج هایفوتراپی چیست؟

1-لیفت کردن ابروها (بدون جراحی)

2-از بین بردن غبغب (بدون جراحی)

3-لیفت کردن صورت و گردن (بدون جراحی)

4-سفت و محکم کردن پوست صورت و گردن (بدون جراحی)

5- رفع افتادگی پلک بالا

6-رفع چین و چروک های اطراف چشم ها

7-از بین بردن خطوط خنده و گریه

8-از بین بردن افتادگی های زیر چانه

9-از بین بردن چین و چروک های صورت و بالای گردن

هایفوتراپی یک متد غیرتهاجمی نسبتا بی‌خطر است که برای انواع درمان‌های زیبایی مانند لیفتینگ پوست، رفع چین و چروک و کاهش چربی در نواحی مختلف بدن کاربرد دارد. این شیوه عوارض جدی ندارد و نتایج آن هم بعد از ۳ ماه قابل مشاهده است. اما ماندگاری هایفو دائمی نیست و عواملی زیادی در طولانی شدن ماندگاری آن نقش دارند. دکتر مهدی سزاوار  متخصص جراحی دهان، فک و صورت هستند. ایشان می‌توانند از متدهای هایفوتراپی برای درمان پوست صورت یا از بین بردن چربی‌های این ناحیه استفاده کنند. مزیت مراجعه به دکتر سزاوار این است که به صورت کامل با سایر روش‌های درمانی نیز آشنایی دارند. بنابراین در صورت نیاز متد جایگزین که نتیجه بهتری داشته باشد را به شما معرفی می‌کنند. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و برای رزرو زمان مشاوره با دکتر سزاوار از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت با ما در تماس باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.