2777
2789
بیا عزیزم فک کنم هزینه هم داشته باشه

ممنون عزیزم 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا این قدر بزرگ هست که صدای همه رو ميشنونه وبه همه بندگانش هم جواب میده کار خیر بکنید دست نیازمندان ...

من همه اینکارا رو کردم به جز نماز شب که توی دوران دبیرستان میخوندم ولی دیگه نخوندم ،من سال ۹۶ هر روز نمازامو اول وقت میخوندم بعد همون سال ماه محرمم نذر کردم مشکی پوشیدم به نیت حفظ سلامتی و خوشبختیم بعد برا اربعین رفتم مرز شلمچه تو موکبا خدمت میکردم بازم با نیت صاف تو اوج معنویتم بودماهمونجا یه روز داشتیم نهار درست میکردیم بعد سیلندر گاز ترکید دستمو صورتم سوخت، نمیدونم حکمتش چی بود  ولی واقعا ازون زمان به بعد زندگیم جهنم شده جهنم شما قطعا درست میگید ولی برا من یکی که زندگیم خیلی سخت شد با این کارا البته ناشکرم نیستم حتما حکمتی داشته که من نفهمیدم فقط میخوام بگم شاید این مدلی زندگی کردن برا همه خوشبختی نیاره

من همه اینکارا رو کردم به جز نماز شب که توی دوران دبیرستان میخوندم ولی دیگه نخوندم ،من سال ۹۶ هر روز ...

عزیزم واقعا از اتفاقی که برات افتاد متاسفم ولی کی گفته دنبال خدا بودن در این دنیا قراره خوشبختی بیاره اتفاقا آدم دائم مبتلا و آزمایش میشه ولی بهت قول میدم بزودی زندگیت عوض میشه و اتفاق خیلی خوبی می افته اون روز حتما خبرم کن