2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ختم زیارت عاشورا به روش حق شناس رو  تو کانال تلگ. رام سرچ کن میاد ، قشنگ توضیح داده چجوریه، ...

به نظر منم ذکر سنگینیه من یه خواستگار داشتم که خیلیم دوسش داشتم اونم منو دوست داشت همون روزا به نیت اینکه تصمیم اشتباه نگیرم این ذکر رو میگفتم بعد شبا با لرزش زمین زیر پام و استرس و قلب درد شدید از خواب میپریدم جوریکه میدویدم که زلزله اومده اونموقع فک میکردم شاید این فرد مناسبم نیس برا همین جواب رد دادم ولی الان ۴ماهه از بیقرای و اینکه مهرش به دلم هست یه چشمم اشکه یه چشمم خون الان که پیام شما رو خوندم متوجه شدم که شاید اثرات اون ذکر بوده که میگفتم😔

به نظر منم ذکر سنگینیه من یه خواستگار داشتم که خیلیم دوسش داشتم اونم منو دوست داشت همون روزا به نیت ...

عزیزم تو بحث ازدواج که دیگه  ذکر و.. رو باید بزاری کنار و باعقل خودت تصمیم بگیری 

واسه برگشتش من آیه الکرسی رو شنیدم خوبه  بعد نماز صبح، یه ادبی خاصی داره اسکرین گرفتم اگه پاک نکرده باشم میخوای برات بفرستم؟ 

لایک نکنید ❤️
عزیزم تو بحث ازدواج که دیگه  ذکر و.. رو باید بزاری کنار و باعقل خودت تصمیم بگیری  واسه ...

خیلی اشتباه کردم متاسفانه تجربه نداشتم کسیم نداشتم که راهنماییم کنه اینجوری میخواستم از خدا کمک بخوام ،خیلی ممنونت میشم اگه داریش برام بفرستیش

عزیزم با دل شکستت برای منم دعا کن منم بیماریه مغزی دارم.یه پسر کوچولو هم‌دارم که خیلی بهم احتیاج‌دا ...

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خیلی اشتباه کردم متاسفانه تجربه نداشتم کسیم نداشتم که راهنماییم کنه اینجوری میخواستم از خدا کمک بخوا ...

عزیزم پاکش کردم ولی تو  سرچ کن آیه الکرسی برای رسیدن به عشق تو همین سایت، میاد واست... 

فقط دوتا مورد درنظر بگیر یکی اینه تو روزای قمر در عقرب نخونی، یکی هم اینکه نیمه اول قمری (روزای اولش بخونی) 

یه کاربری هم میگفت یه نفری هست که مخصوص هرنفر یه ذکری با تعداد خاص میگه واسه رسیدن به حاجتش.. 

و اون کاربر انگار حاجتاش رو گرفته بود.. من محض احتیاط شماره رو  اسکرین گرفتم دارم.. اگه خواستی شمارش پیدامیکنم میدم ولی با مسئولیت خودت.. من امتحان نکردم فعلا

لایک نکنید ❤️
عزیزم تو بحث ازدواج که دیگه  ذکر و.. رو باید بزاری کنار و باعقل خودت تصمیم بگیری  واسه ...

عزیز جان امکانش هست اون ختم این الکرسی اینجا بزارید؟ متشکرم.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

خدا این قدر بزرگ هست که صدای همه رو ميشنونه وبه همه بندگانش هم جواب میده کار خیر بکنید دست نیازمندان رو بگیرید نماز ها را اول وقت بخونيد نسبت به آدم های دور براتون گمان خوب داشته باشید و اگر تونستيد نماز شب بخونيد و صبر ککنيدو صبر کنيد

عزیزم برای رسیدن حق به حقدارچی خوبه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
عزیزم پاکش کردم ولی تو  سرچ کن آیه الکرسی برای رسیدن به عشق تو همین سایت، میاد واست...  ف ...

عزیزم میشه شمارشوبه منم بدی لطفا