sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان کلاس نهمیا 78 بازدید | 6 پست من فردا امتحان مطالعات دارم چهار درس جغرافیا رو نخوندم یه درو هم میخوام دوره کنم به نظرتون الان بخوابم بزارم فردا یا نه الان بخونم فردا دوره کنم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/03/01 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
19866 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2629 نصفشو الان بخون نصفشو فردا صبح بعدشم یه مرور بکن طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7399 من پسرم كلاس نهمه😄چرا زودتر نخوندى؟؟؟؟الان بخون فردا دوره كن گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 من پسرم كلاس نهمه😄 چرا رودتر نخوندى؟؟؟؟ الان بخون فردا دوره كن خوشم نمیاد از مطالعات تنبلی کردم😪 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 من پسرم كلاس نهمه😄 چرا زودتر نخوندى؟؟؟؟ الان بخون فردا دوره كن صفر میگیرم😭 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7399 صفر میگیرم😭 نه چرا صفر؟ بقيه شو كه خوندى. ان شاالله نمره خوب ميگيرى الان برو سر درس😄 گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 نه چرا صفر؟ بقيه شو كه خوندى. ان شاالله نمره خوب ميگيرى الان برو سر درس😄 باشه مرسی😘😅 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...