2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

197 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی بوده تا دو روز قبل موعد پریود بی بی منفی بوده ولی باردار شده باشه؟ امروز ۱۱ روز از اقدامم میگذره ولی بی بی چکم منفی شد حالم گرفته شد خدا به حق آبروی امام زمان هیچ زنی رو برای مادر شدن نا امید نکنه

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

صبرکن اگر نیومد بعد تست بگیر 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چند روز؟

من هردو بارداریم بی بی چک نشون نداد.بار اول ۱۷روز از موعدم گذشته بود ک نشون نداد ولی ۴۵روز بعدش نشون داد.

باردوم اصلا نشون نمیداد.خیلی برام عجیب بود.

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

چرا انقد عجله یکم حوصله به خرج بده یکم صبر داشته باش هرچی بهش فکر کنی و عجول باشی بارداری اتفاق نمیفته مثل اینکه با آدم لج داشته باشه هرچی اهمیت ندی بهتره پریود عقب افتاد اونم به مدت 1 هفته بعد تست بزن 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
من هردو بارداریم بی بی چک نشون نداد.بار اول ۱۷روز از موعدم گذشته بود ک نشون نداد ولی ۴۵روز بعدش نشون ...

چه جالب من البته خدا به همه ببخش دوتا بچه دارم در اقدام واسه سومی هستم ولی بخدا امروز صبح گریه کردم انگار اقدام بچه اولم بود که منفی شده ...پس امیدی هست

11 روز اقدامت میگذره ینی چی ای وی اف کردین یا ای یو ای ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چه جالب من البته خدا به همه ببخش دوتا بچه دارم در اقدام واسه سومی هستم ولی بخدا امروز صبح گریه کردم ...

نگران نباش .امیدوارم ب خواسته ات برسی.خلاصه این تجربه ی من بود

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
هیچ کدوم از نزدیکی روز تخمک گذاری میگم

اهان انشالله ک حامله میشی عزیزم اون دوتا رو خدا حفظ کنه خیلی سخته ک هر زنی هرماه منتظر بمونه و پریود بشه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چه جالب من البته خدا به همه ببخش دوتا بچه دارم در اقدام واسه سومی هستم ولی بخدا امروز صبح گریه کردم ...

عزیزم باردار میشی خداروشکر دوتا بچه داری 

جای من بودی چیکار میکردی ک دکتر گف اصن نمیتونی بچه دار بشی دوتا سقط هم داشتم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

واقعا انتظار سخت من که از وقتی اومدم نی نی سایت و درد دل ها رو میخونم به خدا قسم جز دعاهای روزمرگیم شده که خدا به حق آبروی امیرالمؤمنین به شرافت و صبوری خانم زینب کبری هیچ زنی رو نا امید از مادر شدن نکن و حس شیرین در آغوش گرفتن پاره وجودشون رو نصیبشون کن الهی آمین