2777
2789
عنوان

خودکشی

326 بازدید | 36 پست

اینجا چن باری دیدم بعضی قصد خودکشی داشتن 

بعد از طرف پرسیدم خو مشکلت چیه ک ارامشتو تو مرگ دیدی !!! برگشته گفته دوس پسرم بهم محل نمیده یا یکیشونم گف کات کردم برا همین میخام خودکشی کنم 😐😐😐😐😑😑

واقعااا هم حرصم میگیره هم خندم 😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بخدا ما هم مشکل داریم ملتم مشکل دارن برا چ چیزایی دست ب خودکشی میزنن 

ای کاش مشکلات زندگی منم همینا بودن 

چقد مشکلات زندگی بعضیااا پیش و پا افتادس واقعاااا 

خوشبحالشون 😏☹️😕😖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر سرخوشن كه به اين مسائل ، ميگن مشكل

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خب دغدغه هرکس یچیزع دیگع

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من عاشق کسی شدم ک صد نفر و داره ...به این فکر کردم اون بکشم ولی به این هیچ وقت فکر نکردم خودم و بکشم😑😆 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

من هرکیو دیدم واقعا به ته خط رسیده بوده اون بی محلی دوست پسر کبریته رو انبار باروت درونشون 

کسیو مسخره نکن سر خودتم میاد

حالا یکم از مشکلات و بدبختیای خودتم بگو ببینیم دغدغه های شما چیه؟؟!!

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مرگ قشنگیس که هر دوسه شب،ب فکرش هستم😐

چطور به قشنگی بعدشم فکر کنی

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.