2777
2789
عنوان

سلام😐✌

| مشاهده متن کامل بحث + 10224 بازدید | 1021 پست
سلامت باشيد نى نى يارهاهم سطحى وناعادلانه قضاوت ميكنن فكركردن ماگروه مختلط تشكيل داديم وباهم دوستي ...

میشه بیشتر از این بحث رو ادامه ندی؟

لطفا برین بیرون نی نی یار بیاد برای ما دردسر میشه😞

آرزوهستم ۲۰ سالمه😍نذار سر ب سرم من خودم دردسرم😎اگه غرورمو بشکنی با تیکه هاش شاه رگ زندگیتو میزنم👽ی مشت لَجَن با من لَجَن😎

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای نمیری تو بازگشت غرور آفرینت ب خودم تبریک میگم🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😍😍😍مرررسی نپصم😂😂😂😂این دفعه تعلیق شم دیگهههههه سیم ندارمممم😩

آرزوهستم ۲۰ سالمه😍نذار سر ب سرم من خودم دردسرم😎اگه غرورمو بشکنی با تیکه هاش شاه رگ زندگیتو میزنم👽ی مشت لَجَن با من لَجَن😎
خو ادم باش تا نترکی. داغونم با خونه دعوام شده در حال انفجارم

😂😂😂من آدمممممم🤣😂😂😂

چی شدههههه☹

خودمم با این قوانین مشکل دارم و بخاطر همین مسئله تعلیق شدم.ولی چه میشه کرد🤷‍♀️

اى بابا متاسفم

يه چيزديگه هم كه هست اينه كه آدماى بى جنبه وبيمارذهنى همه جاپيداميشه،واسم تجربه شده كه ميگم؛توى پارك نشسته بودم سه تادخترداشتن باوسايل ورزشى كارميكردن،يه حركت خنده دارى زدن خندم گرفت،دست خودم نبود،چشمم افتادديدم يه لحظه ديگه هم نگاشون نكردم،يكيشون اومدجلوم دستشوآوردجلوكه باهام دست بده،حالانميدونم قضيه چى بوددقيقا،ميخوام بگم شايدهمون يه لبخندمن تحريكشون كرده،باخودم عهدكردم حواسم بيشترجمع باشه،همه جنبه كافى ندارن،يااصلادست خودشون نيست،بيمارذهنين

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
میشه بیشتر از این بحث رو ادامه ندی؟ لطفا برین بیرون نی نی یار بیاد برای ما دردسر میشه😞

چشم عذرخواهم بانو🙏

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
سر ی موضوعی حرف تو حرف شد منم سیمام اتصالی کرد خر خرما و باهم قاطی کردم الان گریم نمیاد برا همین اعص ...

😩😩😩😩ای بابا😩😩😩😩

تو هم مثل برزخم گیر دادیا😅😅

چرا😐اسم برزخو نیار قاط میزنممممممممم

زهراااااااا اگه من تعلیق شدمممممم بدون دیگه نمیاممممم سیم ندارمممممممم😩

دوباره با ی پسر دعوا کردممممممممممممممممم😑

میشه بیای خصوصی یا تو ام مثل عاشق خنده میگی درخواست قبول نمیکنم

میام عزیزم

خانوما رو بیرون میکرد.تو هم اونجوری... باش😶

😂😂نمیشه ک اون منو بیرون کنه من بگم تشریف بیارید اینجا بخونید😝😐

بعدشم نی نی یار بیاد تعلیق میشیم

آورین😍😘