↩ من ↪ سه نفرم ….✖ خودم ✖ غرورم ✖ اونروی سگم:-}😈من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکندَر دُنیـاے مَـــنهیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))🔪ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘😏✌ﺣَﺮﻓﺎﯼِ ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮَﻡﺣَﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ…☜ﻋُﻘﺪَﺳﺖ☞;)😎بهما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................ سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن:// از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/ کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)