2777
2789
عنوان

سلام😐✌

| مشاهده متن کامل بحث + 10224 بازدید | 1021 پست
🤔🧐؟؟؟؟

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يه زمانى يه فاطمه خانم بود،يه زهراخانم،يه اسراخانم وچندتاخانم ديگه ويه هكرمغزبه نام آقاياسين

نميدونم چراچنين برخوردى باهام شد

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
جونم؟چی شده؟🥺

هچ والا😁چطوری

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
مرسی.خوبم😘تو چطور مطوری؟ پوکر شدی آخه☹

خداروشکر

شکر منم خوبم بد نیستم

😂😐هنگ کردم

چه برخوردی؟

نميشناسيدمنو؟

من همون پسرم كه آخرش تركوندينم

فاطى كماندو،همرمغزو...

من حسن مشهديم،يادتون اومد؟

نميشناسيدمنو؟ من همون پسرم كه آخرش تركوندينم فاطى كماندو،همرمغزو... من حسن مشهديم،يادتون اومد؟

میشناسم.همون کاربر ریمظرزس یه همچین چیزی.

ما چرا؟😒نی نی یار ترکونده.آقایونی که خوش و بش میکنن میترکن.

منم بهتون گفته بودم.

دل و جانم همه تو🧡s❤️