2777
2789
عنوان

سلام😐✌

| مشاهده متن کامل بحث + 10224 بازدید | 1021 پست
شما؟🤔

آنید_پ ام😐

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اع عزیزم😍😍😍😍خوبییییی؟

فداتشم

مرسی

تاپیکتون دیدم

دیدم ترکیدی هنگ شدم😐

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
فداتشم مرسی تاپیکتون دیدم دیدم ترکیدی هنگ شدم😐

😂😘خدانکنه عزیزم

آره بدون دلیل تعلیق شدم نی نی یار میگه خودت درخواست دادی😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😍نذار سر ب سرم من خودم دردسرم😎اگه غرورمو بشکنی با تیکه هاش شاه رگ زندگیتو میزنم👽ی مشت لَجَن با من لَجَن😎
😂😘خدانکنه عزیزم آره بدون دلیل تعلیق شدم نی نی یار میگه خودت درخواست دادی😐

عجب😐

بهش پی وی بگو حتما برت گردونه❤😘

؟؟

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
جیگر میگم ک چیشد دیشب ک ترکیدین

نمیدونم فداتشم من اف شدم وقتی اومدم ترکیده بودم

دعوا هم اصلا نکردیم

حالا حلما ب نی نی یار گفت چرا ما تعلیق شدیم نی نی یار گفته خودتون درخواست دادین ک تعلیق شین ولی ما اینکارو نکردیم

آرزوهستم ۲۰ سالمه😍نذار سر ب سرم من خودم دردسرم😎اگه غرورمو بشکنی با تیکه هاش شاه رگ زندگیتو میزنم👽ی مشت لَجَن با من لَجَن😎
نمیدونم فداتشم من اف شدم وقتی اومدم ترکیده بودم دعوا هم اصلا نکردیم حالا حلما ب نی نی یار گفت چرا ...

خدا ردشکر باز اومدی

عاشق خنده و من ترسیدیم ماهم بترکیم دیشب از تاپیک رفتم بیرون من خط ندارم دیگ🤣

فکر کردیم تو باز با کاربرای مرد دعوات شده 

یام بخاطر این تاپیک ترکیدی گرخیدیم

پریسا اینجا شلوغ شد و رفتیم داغ ترین ها

ی تاپیک تگت میکنم بیا اونجا فاطی و ... هم تگ کردم

خدا ردشکر باز اومدی عاشق خنده و من ترسیدیم ماهم بترکیم دیشب از تاپیک رفتم بیرون من خط ندارم دیگ🤣 ...

😂ن من دیشب دعوا نکردم اصلا

تازه دیشب ک فاطی سوال میپرسید گفت با لایک جواب بدین بعضی پست هاشو نمیتونستم لایک کنم