2777
2789
عنوان

سلام😐✌

| مشاهده متن کامل بحث + 10224 بازدید | 1021 پست
حالا ماهم کشته و مرده پست گذاشتن تو این تاپیک نیستیم😂 بدرود

🤣🤣🤣👌

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

خب به نام خداوندی جان  و خرد

من عاشق خنده هستم خوش اومدم😌

اسما اینجا الان شلوغه یه ربع صبر کنید بعد ادامه بحثو بگید 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسی رو تگ کنید

بعدش اون یکی فاطمه رو تگ کنید

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

من اعصابم خرده😭

اه

↩ من ↪ سه نفرم ….✖ خودم ✖ غرورم ✖ اونروی سگم:-}😈من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکندَر دُنیـاے مَـــنهیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))🔪ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘😏✌ﺣَﺮﻓﺎﯼِ ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮَﻡﺣَﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ…☜ﻋُﻘﺪَﺳﺖ☞;)😎بهما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
من اعصابم خرده😭 اه

دوباره شروع نکن به گریه😕

صبر کن ببینیم چی میشه 

شاید تونست برگرده ولی اگه برگشت دیگه تگش نکنید دخترا نه تگ نه ریپ

من اعصابم خرده😭 اه

یه چیزایی از اون خانوم متوهم پیدا کردم

صددرصد عقده داشته 

وگرنه وضع تاپیکاش خرابه

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
@1986    

اشتباه تگ نکردی؟😐

بیاین چله صلوات بگیریم بقیه ببینن چقدر مثبتیم😅😅😅✌✌✌

اخهههههههه چله صلوات😂صلوات مشکلی نداره ها ن ولی کاربریمون قد نمیده به یه چله

بیاین جوک بزاریم

یاهم شعر

یا هم اهنگ

یه چیزایی از اون خانوم متوهم پیدا کردم صددرصد عقده داشته  وگرنه وضع تاپیکاش خرابه

کمم نیاوردن ماشالا

پژمان و ...

تازه یه پست نژاد پرستی هم درمورد تفاوت نذاشتن بین زن ومرد دارن😁😅😅😅

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
کمم نیاوردن ماشالا پژمان و ... تازه یه پست نژاد پرستی هم درمورد تفاوت نذاشتن بین زن ومرد دارن😁😅 ...

تو خودت شرلوکی شرلوک اداتو در میاره

اسما پاک کن دیگههههههههه 😡😡😡

گفتم که اولای تاپیک چیزی نگید جز ما چند نفرم هستن

تو خودت شرلوکی شرلوک اداتو در میاره

اسکرین شاتشو دارم 

براتون می فرستم 😅