2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما من ۷ماهه اقدامم 

روز ۲۵ دورم یکی دو تا ترشح قهوه‌ای داشتم امروز روز ۲۸ بود الان دوباره ترشح قهو‌ه‌ای تیره دارم ک دستمال میزنم رو دستمال میاد

دو سه ماه قبل دوره هام ۲۶ روزه بود

الان یعنی دارم پریود میشم😭

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من ک تجربه ای نداشتم ولی میدونم علائمتو بگو 

سینه درد ندارم درد تنخمدان ندارم گاهی ی ریز سرگیجه دارم گفتم شاید از گرماست ی دردای عجیب غریب ک هیچوقت نداشتم مثل درد تو دنده یا پهلو تا هفته پیش تخمدان چپم گاهی تیر میکشید . امروزم ک از ظهر شیاف گذاشتم کمر درد شبیه پریودی 

سینه درد ندارم درد تنخمدان ندارم گاهی ی ریز سرگیجه دارم گفتم شاید از گرماست ی دردای عجیب غریب ک هیچو ...

اول برو ازمایش بده نزدیک پریودت نیست؟

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
۱ هفته مونده به پریود رابطه محافظت نشده داشتیم اصلا فک نمیکردم بخواد بگیره  امروز موعدم ...

بعید میدونم چون دکترم میگه بعد از تخمک گذاری هر چی به پریود نزدیکتر بشی احتمال بارداری خیلی کمتر میشه اما هیچوقت کار نشد نداره هیچ چیز صد در صد نیست شاید خدا خواست و گرفت . اما کلا تو هر ماه تو همون روزای تخمک گزاری فقط بیست درصد احتمال بارداری هست . 

۲ روز مونده به پریودم منتظرم اگه پریود نشدم دو سه روز بگذره بعد برم ازمایش 

خب مال پریودیته 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
بعید میدونم چون دکترم میگه بعد از تخمک گذاری هر چی به پریود نزدیکتر بشی احتمال بارداری خیلی کمتر میش ...

نمیدونم والا

اخه بدون برنامه ریزی بود من یکم تیرویید دارم برا اون نگرانم 

خب مال پریودیته

علایم پریود من اینجوریه ک از ۱ هفته قبلش سینه هام ب شدت درد میکرد ک الان اصلا درد ندارم کمر درد درد هم بعد از اینکه پریود میشدم تازه شروع میشد بعد از چند ساعت . حالا خوندم عوارض شیاف کمر درد و درد هایی شبیه پریودیه یا استفراغ و یبوست و اینا . و دقیقا از ظهر ک شیاف گذاشتم کمر دردم شروع شد .اما بازم باید ببینم پریود میشم یا نه 

نمیدونم والا اخه بدون برنامه ریزی بود من یکم تیرویید دارم برا اون نگرانم 

نگران نباش باردار نشدی اما برا تیروئید حتما برو دکتر بعد باردار شو ک انشالله نی نیت سالم ب دنیا بیاد جاری من تیروئید داره اتفاقی باردار شد بعد ۲ ماه فهمید جنینش مشکل داره سقط کرد . تو پیشگیری کن عزیزم هیچی نمیشه بچه اولشو با پیشگیری باردار شد الان ی دختر سالم ۳ ساله داره خدا حفظش کنه