2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

114 بازدید | 10 پست

سلام سکه های پارسیان رو لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنید که مثلا اعتبار داره و من بخوام بعد از یه مدت به طلافروشی ها بفروشم مشکلی پیش نمیاد و راحت میخرند؟ اخه من شنیدم مثلا شمش های طلا رو از پلمبش درمیارن که امتحان کنند وگرنه نمیخرند بعدش هم چون باز شده به قیمت طلای آب شده میخرند؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از طلافروشا خریدم  یه وقتایی از حقوق همسرم مقداری پول اضاف می اومد میرفتم میخریدم

اها بله درسته به نظرتون سرمایه گذاری خوبی هست؟ مثلا من دوگرم بگیرم برای بلند مدت یا سکه یه گرمی بانک مرکزی به نظرتون بهتره؟؟

اها بله درسته به نظرتون سرمایه گذاری خوبی هست؟ مثلا من دوگرم بگیرم برای بلند مدت یا سکه یه گرمی بانک ...

طلا خوبه 

هر چند بالا و پایین میاد ولی در کل سرمایه خوبی هست و میشه هر وقت گرون شد صبر کرد اونموقع فروخت .

من هر وقت ببینم پولی اضاف میاد خرج الکی نمیکنم ،میرم اندازه پولم پارسیان میخرم تا کار مثبتی انجام داده باشم.

ماه رمضان داداشم پول ضروری میخواست و رفتم فروختم و خیییلی بکارش اومد پولا

«خدایـا جمیـع بیمـاران را شفـای عاجـل بـده»
طلا خوبه  هر چند بالا و پایین میاد ولی در کل سرمایه خوبی هست و میشه هر وقت گرون شد صبر کرد اون ...

بله درسته ببخشید شما چقدر سود کردید درواقع چند مدت سکه هارو نگه داشتید و سودش چقدر شد؟ من دماوند ساکن هستم درکل سکه های پارسیان رو همه جا اینقدر معتبر هست که طلافروش ها با نگاه بخرند و درکل بازی در نمیارند؟؟؟ شما از چه طلافروشی خرید کردید میشه اسمش رو بگید؟؟

بله درسته ببخشید شما چقدر سود کردید درواقع چند مدت سکه هارو نگه داشتید و سودش چقدر شد؟ من دماوند ساک ...

من تو ارزونی خریدم ولی یادم نیست که دقیقا چقد هر کدوم رو گرفتم 

اما ضرر هم نکردم خیلی برام مفید بود 

من جنوبی هستم آبجی

شما اگه بخواید بگیرید باید زمانی بفروشید که ضرر نکنید 

من تو ارزونی خریدم ولی یادم نیست که دقیقا چقد هر کدوم رو گرفتم  اما ضرر هم نکردم خیلی برام مفی ...

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی تون لطف کردید درکل بگیرم و بزارم برای چند سال بعد سود میده حتما؟ یعنی بلند مدت فکر کنم؟ مثلا شما کسانی رو میشناسید که از تهران مثلا با خرید سکه های پارسیان سود کرده باشند و فروشنده های تهران و درکل کل ایران براشون معتبره؟؟

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی تون لطف کردید درکل بگیرم و بزارم برای چند سال بعد سود میده حتما؟ ...

نه عزیز تهران رو نمیشناسم