2777
2789
عنوان

حسودی کردن ......

111 بازدید | 13 پست

من کلا به زندگی دوستم خیلی حسودیم میشه کلا زندگی 

اوکیه ای داره هیچ مشکلی نداره و ...

مخصوصا از لحاظ مالی اصلا مشکلی ندارن هر چی دلش بخاد میخره هر کاری بخاد میکنه بعد میاد واسه من تعریف میکنه خیلی بهش حسودیم میشه 

دلم میخاد کلا ازش خبری نگیرم ولی اون خودش هر از گاهی میاد سراغم زنگ میزنه و .... 

اگه شما به زندگی کسی حسادت کنید باهاش قطع رابطع میکنید ؟!

اخه وقتی میبینم اون همه چی داره هر چی ک دلش میخاد میخره و هر کاری میکنه و من نمیتونم هیچ کدوم از اینکارو کنم واقعا ناراحت میشم دلم میشکنه😔😔

بنظرتون قط رابطه باهاش راه خوبیه 

راه حل بدید 

ای کاش ما هم مشکل مالی نداشتیم 😣😣😣😣ای خدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسود نیستی 

فقط دلت میخواد یه زندگی مثل اون داشته باشی 

همه همینطورن عزیزم 

چن سالته؟

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

چرا حسودی عزیزم؟ دعا کن خدا مال اونو زیاد کنه ب شما هم بیشترشو بده

بعدم باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چقد ساده ای خالی میبنده حرفاشو باور نکن

نه دروغ نمیگه خودم میرم خونشون میبینم کلی چیزای مختلف خریده و .... خیلی کارا میکنه ک منم دلم میخاد انجامش بدم ولی پولشو ندارم 

من به دوستی داشتم اینجوری بودیم چن سال باهاش حرف نزدم فاصله گرفتم ازش ولی الان باهاش ارتباط دارم چون خودم رو قوی کردم زندگی هر کسی برای خودشه ار اون خوشبخت تراش هم هستن توام سعی کن به داشته هات فک کن هر از گاهی از مشکلاتت باهاش حرف بزن 

من به دوستی داشتم اینجوری بودیم چن سال باهاش حرف نزدم فاصله گرفتم ازش ولی الان باهاش ارتباط دارم چون ...

نه اصلا 

تصمیم گرفتم دیه باهاش درد و دل نکنم 

از مشکلات زندگیم بهش اصلا نگم 

اخ گفتی دقیقااااااا😖😭

منم چنتا ازین دوستا دارم اونا رشتشون از من بهتره بعضی وقتا که باهاشون میرم بیرون اذیت میشم

سعی کن با هم کیش های خودت دوست بشی تا راحت همدیگه رو درک کنین ناراحتی براتون پیش نیاد