2777
2789
عنوان

عرق 😐

326 بازدید | 25 پست

یه چیزایی هس میزنن عرق بو نده 

اسمشون چیه ؟

یه شامپو بدن خوشبو هم معرفی کنید 

ممنون

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

زاج؟ 

نمیدونم زاجه ؟از عطاری بخرم ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
پودرزاج سفيد فقط و فقط جوابه

از عطاری بخرم ؟

پماد زینک اکساید ،وپودر زاج خیلی خوبه من استفاده میکنم

پوماد زینک رو شنیدم خوب نیست 

نمیدونم چی چی پوست رو تحریک میکنه

قضاوت میکنی مارا، قضاوت میشوی روزی ، مسوزان سینه ی مارا که روزی تو هم میسوزی

از عطاری بخرم ؟

بله

بريز توي نمكپاش كه سوراخاش بزرك باشه همون توو حموم كمي كه زيربغلتو خشك كردي بريز كف دست و بمال

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐

هیچی سالم تر و بهتر از حمام و تعویض لباس نیست.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز