2777
2789

درد ک زیاده از چی بگم اخه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا چیشده؟

من ک هیچ روی هورمون قرار گرفتم

دوست دارم کسی من رو اروم کنه ولی خب طبیعیه وقتی ناراحتی کسی دورت نباشه برا هین اومدم اینجا تا اگ کسی مث من الان ناراحته دردشو به من بگه 

الانم ناراحتم خیلی خیلی😔 آهنگ تتلو گوش میدم  میدونم همه ازش بدشون میاد منم دوسش ندارم ولی این اهنگش خیلی خوبه خیلی 😭

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
هر چی دل تنگت خواهد بگو

دلم خیلی پره.از خدا از زندگیم از خودم...هععییی

عاخه چی شده ک انقدرررر ناراحتی؟

زندگیم رو هواست  همینجوری موندم آیا جدا میشم آیا نمیشم نمیدونم اه خیلی بده

چرا از چی شانس نیاوردی؟

بقیه با هزارتا پسر هستن اونم برای تفریح و ....

حالا من تو مجازی با یک نفر آشنا شدم اونم فقط برای کارم بود چون تجربش بیشتر بود کمک میکرد چند وقته باهم در ارتباط بودیم ولی من پیام ندادم بهش چند روز 

اونم سرد شد الان هم خبری ازش نیست 

نمیدونم چی کار کنم دیگه حتی برای کارم هم شانس نداشتم با یک نفر باشم که کمک کنه

دلم خیلی پره.از خدا از زندگیم از خودم...هععییی

امروز داشتم یه جا میخوندم

که اگ دعات مستجاب نشه، یا جلوی یک دردی رو گرفته یا قراره یهچیز بهتر خدا بهت بده که اون دعا در برابرش چیزی نیس

پاکسازی کنی شاید بهتر شی

مثلا اول هی استغفار کنی پشت سر هم بگی خدایا بابت گنهانم معذرت میخوام 

بعد ک حس کردی کافیه هی بگی خدایا شکرت