2777
2789
عنوان

حسودی جاری

320 بازدید | 9 پست

سلام‌ امروز باخانواده همسرم بیرون بودیم وهمسرم ودوتا ازبرادرانش باهم کارمیکنند وشریکند وبه تازگی املاک زده‌اند .یکی بهشون زنگ زد ودوتا ازبرادرای همسرم رفتند وشوهرم پیش ما بود .تقریبا سه ساعتی طول کشید که اومدند وقتی اومدند‌ زن یکشون که دختردایشون هم هست به باباش گفت که برند وکاری به شوهرش نداره ودعوا راه انداخت که چرا شوهرمن هست ولی چرا اون رفته .به شوهرش میگفت توباید میموندی ونمیرفتی فکرکرده من به شوهرم گفتم بمون ونرو 

چیز حسدی ندیدم ک بگی حسوددددددی

نهایتا زورش اومده که وقتی باهم کارمیکنن همسرشما توروز گردش هم کنارتونه

ولی همسرایشون بدو بدو رفته

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر منه این جاریت وقتی یکی از عموهام به بابام میگه منو از فلان جا بیار😂😂😐

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
چیز حسدی ندیدم ک بگی حسوددددددی نهایتا زورش اومده که وقتی باهم کارمیکنن همسرشما توروز گردش هم ...

خوب همسر من کلا خیلی زرنگ توی خرید وفروش نیست 

ودرطول هفته هم باهاشون نمیره 

من خیلی ازروزهای تعطیل بوده که خودم رفتم باخانوادم بیرون وهمسرم سرکار بوده وازاین کار هارا نکردم

خوب همسر من کلا خیلی زرنگ توی خرید وفروش نیست  ودرطول هفته هم باهاشون نمیره  من خیلی ازر ...

عزیزم دیگ تو نکردی دیگ دلو اخلاق ک یکی نیست

اون ناراحت شده و اخلاقشم متفاوت

زیاددرگیر چیزی ک متفاوته نشو

اخلاق ادم گوناگونه.

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
خو   بهش بر خورده دیگ گفته اینا شریکن باهم باید میرفتن

خوب بهش برنخوره من تواین همه فامیل هاشون غریبه بودم ولی اون دختر داییشون میشه وپدرمادرش هم بودند 

خوب این نوعی حسادته دیگه.وای چقدر کارش بچه گانه و مسخره بود

بخدا همش میگفت شماها بین من واون فرق میزارید چرا شوهرمن بره واین داداشیش نره 

منم هیچوقت تو کارشون دخالت نمیکنم شوهرم اگه دوست داشت بره .کاری به من نداشته باشه خودش میدونه با برادراش