2777
2789
عنوان

طلا

111 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

به نظرتون طلا خریدن یا نخریدن اقایون نشانه دوست داشتن یا نداشتنه؟

همش میگم اقایونی خانومشونو دوست دارن طلا میخرن.

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
نه عزیزم علاقه به رفتار و اخلافه به لحن حرف زدن احترام گذاشتن نزدن متعهد بودن

اگه کسی اینا رو داشته باشه ولی طلا نخره چی؟ پولشم خیلی ندارها ولی باز میتونه سعی کنه 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی اینا رو داشته باشه ولی طلا نخره چی؟ پولشم خیلی ندارها ولی باز میتونه سعی کنه 

به نظرم خودش طلا دوست نداره، فقط همین

بعصی آقایون میگن چرا باید فلز به خودتون آویزون کنید اون هم فلز گرون قیمت 

من فکر نمیکنم خرید طلا نشونه چیز خاصی باشه. اگر شوهرت واقعا دوستت داشته باشه، چه یه شاخه گل بخره و چه یه سرویس طلا همش یه معنی میده. زیاد به حرفای اینو اون توی فامیل گوش نده که اینا همش چشمو هم چشمیه.

به این فکر کن که تو و شوهرت چه تاثیرات مهمی توی زندگی هم گذاشتین. چطور همدیگه رو تبدیل به آدمای بهتری کردید از وقتی باهم ازدواج کردید. این چیزاست که مهمه. وگرنه الان طلا رو هرکسی میتونه با حتی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن هم بخره.

پدر خانه دار