2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

79 بازدید | 14 پست

بچه ها شوهرم عید فطر نیومد خونه مامانم اینا  الان دعوامون شد مامانش اومده شام دعوت کرده منم گفتم تو نیومدی منم نمیام کار درستی کردم ؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نه استارت یه لج بازی زده شد

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

کلا گرو کشی کار درستی نیست نظر شخصیمه 

همیشه کینه پشتش زیاد میشه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
نه عزیزم لجبازی نکن  خیلی رفتار غیر حرفه‌ایی میشه، و اختلافات تو زندگیتون به وجود میاد و بیشتر ...

ببین آخه من با خانواده اش قهر بودم  اون گفت نیای منم نمیام خونه پدرمادرت نیومد الان نمیخوام برم در صورتی که من عید فطر رفتم خونه مادر وپدرش

خب بابد ببینی چرا نیومده چه دلیلی داشته اگر اون لج کنه شمام لج کنی سنگ رو سنگ بند نمیشه باید با ه ...

از خانواده من خوشش نمیاد هردفعه گفتم بیا بریم چرت و پرت گفت

لج کنی ضررش ب خودت برمیگرده عزیزم... 

میدونم دلخوری ولی با کینه کار بدتر هم میشه... 

شما برو و با زبان نرم ب شوهرت بگو ب خاطر ارزشی که برات میدم میام بزار اونم یاد بگیره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)