2777
2789
عنوان

خیط شدم..🙄🙄

145 بازدید | 6 پست

برا شوهرم انگشتر گرفتم امروز به یه حالت سورپرایز بهش دادم😑باورتون میشه یه تشکر نکرد؟ الان بعد کلی وقت یه مرسی خشک و خالی گفت.. کلی خیط شدم انگار آب سرد روم ریختن🤕

برگااام 

شاید ناراحته یا شایدم اعصاب نداره

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا هیچیش نبود😂

نمی دونم چی بگن کرک و پرم ریخت

یه لحظه خودمو جات گذاشتم اعصلابم خورد شد

نمی دونم این رفتار درسته یا نه ولی من اگر اینجوری بشم یه دفعه هکینجوزی باهاش بر خورد میکنم تا حساب کار دستش بیاد خخخ

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بعضیا اینجورین. بابای منم همینه. یبار با داییم رفتم بیرون برای بابام یه پیراهن مردونه خریدم بازش نکرد حتی

بد جور جلوی داییم ضایع شدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
2790
2778
2791
2779
2792