2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

222 بازدید | 13 پست

دوستان اینجا کسی پیکرتراشی انجام داده ؟

من یه مقدار چاقی موضعی ناحیه شکم پهلو دارم و وزنم هم متتاسبه ، هر کاری میکنم شکمم نمیره 

میخوام پیکر تراشی کنم 

این عمل عوارض داره ؟ 

خطر امبولی ؟ درد ؟

الان با یسری دستگاها خطر آمبولی کمتر شده ولی هیچ وقت به صفر نمیرسه اگر خواستی انجام بدی پیش دکتر خوب انجام بده
خواهر من چند سال پیش عمل کرد عالی شده اما بعدشم باید حواست به رژیمت باشه بهتره ورزش کنی
اسم دکترش کامبیز پوریوسف بود خیلی دکتر خوبیه متخصص انواع جراحی زیبایی هستن

من انجام ندادم ولی دور وبرم انجام دادن دیگه از پهلو وشکم چاق نمیشی و هرچی میخوری از بازو ورون چاق میشی!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلیم عمل خطرناکیه یعنی کاملا شانسی خیلیارو شنیدم زیر عمل آبدو فوت کردن 

من یه عملی انجام داده بودم اتاقم ۲تخت بود کناریم آبدو کرده بود انقدر داد میزد از درد

نکن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه شماره تماس یا پیج اینستاشو برام بفرستی اگه داری

مطبشون سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ برای هزینه هاش تماس بگیر الان نمیدونم چجوریه شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/

لیپوماتیک خیلی روش خوبیه البته باید حتما پیش یه دکتر با تجربه انجام بشه زن دایی من پیش دکتر سهراب مرادی انجام دادن خیلی راضین منم ایشونو به یکی از دوستام معرفی کردم دوستمم لیپوماتیک انجام داده خیلی راضیه الان روش ها بروز شدن دیگه مثل قدیم نیست اصلا هم برشی روی بدن ایجاد نکردن سوراخ ایجاد میکنن چربی هارو از اون طریق خارج میکنن

بحث خطرناک بودن پیکرتراشی مال قدیما بود بابا الان انقد دستگاه های جدید اومده اصن خطرناک نیست بعدشم باید پیش متخصص انجام بدی مردم میرن پیش هرکی که شد انجام میدن میگن خطرناکه من خودم انجام دادم چندماه پیش خیلیم راضیم والا هیچکدوم از این عوارضی هم که میگن نداشتم. دکترم محمد رضا مقدم نیا بودش فوق تخصص جراح پلاستیکه