2777
2789
عنوان

من خیلی گریه میکنم🥺🥺

2116 بازدید | 27 پست

سر هر چیز کوچیکی سر هر دعوای کوچکی اعصابم خورد میشه گریه میکنم هر سری هم میگم هیچی ارزش اشکا منو‌ نداره ولی میریزه اشکام خیلی بده احساس ضعف و افسردگی دارم چیکار کنم☹️

وقتی نمیتونم چیزیو ثابت کنم یا جدی‌گرفته نمیشم وسط توضیحام گریم میگیره خیلی حساس شدم 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
تو منی؟؟ یا من توام؟! 😑

تونستی کنترلش کنی؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برعكسم

حال همه رو جا ميارم

فقط تاالان حال پدر و مادرشوهرمو نتونستم جابيارم بي محلي ميكنم و جواب تلفناشونو يك در هزار ميدم

ولي دركل هممون بايد راه درست برون ريزي ناراحتي رو ياد بگيريم

این ممکنه به دلیل گذراندن شرتیط سخت و رنج آور به مدت طولانی باشه که اثراتش تا یه مدت زمان طولانی هست

دوم اینکه بهم ریختگی هورمونی شاید باشه که با بیکار بودن و سرگرم نبودن بسوی افسردگی میره

نمیدونم 
من برعكسم حال همه رو جا ميارم فقط تاالان حال پدر و مادرشوهرمو نتونستم جابيارم بي محلي ميكنم و جواب ...

این کار توهم یه مدل قهر کردنه 

برای من راهیییی نداری🥺🥺🥺

این ممکنه به دلیل گذراندن شرتیط سخت و رنج آور به مدت طولانی باشه که اثراتش تا یه مدت زمان طولانی هست ...

اره خودم آدم استرسی ای هستم موضوعات بزرگ و مهمی ندارم تو زندگیم ولی به شدت استرس به خودم وارد میکنم با فکرای مسخره یه چیزی تو مایه های نشخوار فکری و همین باعث میشه نتونم درست واکنش نشون بدم و به جاش خودمو با گریه خالی کنم

كتاب بيشتر بخون اعتمتد بنفست بره بالا

ممنون اما هیچی تاثیر نداره انگار کنترل اشکام دست خودم نیس. چه وسط دعوا چه تحت فشار بودن چه حتی از تصور یه اتفاق انگار قلبم مچاله میشه و چشام پرمیشه از اشک

خیلی بده واقعا اما درست نشد 

🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد🌺
اره خودم آدم استرسی ای هستم موضوعات بزرگ و مهمی ندارم تو زندگیم ولی به شدت استرس به خودم وارد میکنم ...

باید هم روی طرز فکرت کار کنی ولی قبل از اون مشغله کاری برا خودت پیدا کنی و مجبور باشی همش به کار فکر کنی و مسایل دیگه رو نتونی بهش فکر کنی

نمیدونم 
الهی بگردم چه قلب های لطیفی دارید شما. مشاغلی که نیاز به دلسوزی داره به آدمایی مثل شما نیاز داره

به شدت دلسوز و مهربونم برا بقیه ولی بدیش اینه که خودم اذیت میشم و این واقعا خوب نیست با خودم نامهربونم که اذیت میکنم خودمو☹️

این کار توهم یه مدل قهر کردنه  برای من راهیییی نداری🥺🥺🥺

والا ازهزار تا مشاور كمك گرفتم اونا گفتن كم محلي كن و سرسنگين و رسمي باش وگرنه زندگيمونو بهم ميزدن

البته شما بنظرم فقط اعتماد بنفس پاييني داري

بايد مشاوره بگيري و كتابايي كه معرفي ميكنن بخوني و تمرين كني

من يكي از دوستام مثل شمابود بعد يكسال ديدمش كلا متحول شده بود

متوجه شدم كلاس انگيزشي و nlp رفته