2777
2789
واااااا معلمی چشه مگه؟؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 هیچی شما راحت باش

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم دقیقا اسکل خودتی ک فرهنگ فضای مجازی و نظرسنجی و نداری و خیلی راحت توهین میکنی

اووو

همون معلم ها که بهشون میگن فرهنگیان،فرهنگ دارن کافیه😂😂😂

ترجیح میدم بی فرهنگ ترین ادم جهان باشم 😍😂

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜

بنظرم برای خانوما شغل هایی مثل داروسازی،میکاپ ارتیست،استاد زبان های خارجه خیلی خوبه...تو برنامه های خودم برای اینده ی دخترم این ۳تا شغل مد نظرمه ..البته کنارش مدرک اشپزی بین المللی هم داشته باشی نور علی نور میشه🤩🤩🤩🤩

😍😍😍
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 هیچی شما راحت باش

هیر هیر هیر باشه تو خوبی😒😒

بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻‍♀️🦄  .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤
عزیزم به هاطر این میگن معلمی که سه ماه تعطیلی  وگزنه دلیل دیگه ای نداره

دلیل دارم به اندازه یک عمر....

و نفرت دارم به اندازه ای که بچه ی ده ساله ی معلمی که ازش متنفرم بودم و هر روز همههههه نفرینش میکردیم،یهو رفت تو کما،دلمون خنک شد

اووو همون معلم ها که بهشون میگن فرهنگیان،فرهنگ دارن کافیه😂😂😂 ترجیح میدم بی فرهنگ ترین ادم جهان ...

عزیزم هستی بهت تبریک میگم :)

بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻‍♀️🦄  .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤
هیس:)

من بی فرهنگ

دوست دارن بی فرهنگیمو نشون میدم تا خپایی نکررررده با فرهنگیان جمع بسته نشم

خودت هیییس

دلیل دارم به اندازه یک عمر.... و نفرت دارم به اندازه ای که بچه ی ده ساله ی معلمی که ازش متنفرم بودم ...

الهییی 

قربونت برم منم از معلما کم نخوردم ولی دلیل نمیشه اینجوری بگیم ادم بیشعور همه جا هست 

عزیزم هستی بهت تبریک میگم :)

میدونم مرسی😍

حیلی خوشحالم که در جمع به ظاهر فرهنگیان نیستم😍

واقعا خیلی خیلی خداروشکر میکنم بابتش😍⁦🤲🏻⁩