khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 عنوان دندون عقل😫😫 60 بازدید | 6 پست سلام خانما. درد دندون عقل چطوریه؟ خواهرم ۲۵ سالشه، از دندون اخریش تا ته حلقش حیلی درد میکنه. میگه نمی تونم حرف بزنم و چیزی بخورم. یعنی دندون عقلشه؟ تا حالا درنیورده دندون عقل رو.میشه لطفا تجربه هاتون رو بگید😘😘 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸 1400/02/31 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهریانام عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 17483 تا الان درنیومده یعنی نهفته اس ، اگه جراحی نکنه بعدا دردسر درست میکنه براشون
کنکوری_بدبخت عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 690 من داشتم تو اینه نگا دندونام میکردم دیدم دندونای عقل دراومدنه😐😂همینقد بدون درد
khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 من داشتم تو اینه نگا دندونام میکردم دیدم دندونای عقل دراومدنه😐😂همینقد بدون درد خداروشکر عزیزم😘 من هیچ من نگاه.... 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 😂💜 چه رشته ای هسی؟ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸