2777
2789

سلام به همه گی من تقریبا۱۸سالمه و کرمانی هستم و می دونید که کرمانی ها خیلی لهجه بدی دارن و لهجشون ‌خیلی کشیده است و شل شل حرف می زنن در هر صورت موجب ابروریزی به طوری اگر بریم یه استان دیگه تمام تلاشمونو می کنیم که از لهجه مون کم کنیم و من الان خیلی دوست دارم که باکلاس صحبت کنم چون واقعا بعضی هارو میبینم با اینکه کرمانی آن یه طوری حرف میزنن که آدم دهنش باز می مونه ولی نمی دونم چه طوری باید از کجا شروع کنم شما راه حلی دارین آیا پیجی سایتی هست که به من کمک کنه؟

سلام 

باصفایی رسا و شمرده صحبت کن

عجله نکن اینطور نباش که اولش بلند صحبت کنی بعد آروم

داخل خونه تمرین کن

خدایاشکرت بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا، ولی واقعا قشنگ نیست که درباره لهجه دیار خودت اینطوری حرف میزنیم!

از نظر من همه لهجه ها قشنگن و قابل احترام و اصلا مایه آبروریزی نیستن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

عزیزم تمام لهجه هاوگویش ها زیباومحترم هستن...این باعث افتخاره که بالهجه زیبات حرف بزنی....این تلاش خودت رو میخواد که سعی کنی جمع وجور ترحرف بزنی....نمونه اش حاج قاسم چه حرف زدن زیبایی داشتن

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین