2777
2789
عنوان

بچه ها من...

104 بازدید | 8 پست

خیلی درد رو دلمه چند وقته دارم خیلی عذاب میکشم و با کسی نمیتونم حرف بزنم حال روحیم خیلی خرابه مدام گریه میکنم همش از بس بغض تو گلومه گلودرد و کسیم ندارم باهاش حرف بزنم به نظرتون برا حرف زدن و گرفتن راه درمان پیش روانپزشک باید برم؟ 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

هیچ دوستی ندارم باهاش حرف بزنم درددل کنم میخوام هم خودمو خالی کنم هم بهم دارویی چیزی بده روانپزشک حرفامو میشنوه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من همینم تازه دوستم وات بهم پیام داد با گریه جوابشو میدادم. مردیم تواین چهار دیواری

باید کجا برم حرف بزنم؟ 

عزیزم اگر شماره رو درست گفته باشم شماره ۱۴۲۰ مشاوره تلفنی میده مشاوره روان شناسی

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
عزیزم اگر شماره رو درست گفته باشم شماره ۱۴۲۰ مشاوره تلفنی میده مشاوره روان شناسی

میخوام رودر رو حرف بزنم ن تلفنی