2789

۲۰؟ 😐 برو بالا داداچ 

م میانگین همه ۵۰ رشته انسانی رتبه ۱۵۰۰ قبول نشدم خخخخ

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خخخخ خیلی دست کم گرفتیا دبیری زیست رتبه توووپی میخاد با بیست درصد هر درس رتبتون دورور 50/60 هزلز میاد ک کلا مجازم نمیشید

- خدایا! من به اون ‹ یُسرا › بعد از ‹ العُسرا › سخت نیازمندم :]🦋..
😂😂 پس شتر در خواب بینم پنبه دانه اوکی مرسی موندی پشت کنکور ینی؟

اره امیدم ب امساله 😬😬  

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
۲۰؟😑لاقل باید ۷۰_۸۰ بزنی

ن دیه اون حدم ایشون رشتشون تجربیه انسانی بود اکی کلا نمیشه درصد تعیین کرد یسالی درصد 50/60عالیه مث کنکور 99 70/80 کلا کسی نمیتونه بزنه یا خیلی کمم

- خدایا! من به اون ‹ یُسرا › بعد از ‹ العُسرا › سخت نیازمندم :]🦋..
۲۰؟😑لاقل باید ۷۰_۸۰ بزنی

ن دیگه در این حد اینو بزنه پزشکی قبوله 😂

ن دیه اون حدم ایشون رشتشون تجربیه انسانی بود اکی کلا نمیشه درصد تعیین کرد یسالی درصد 50/60عالیه مث ک ...

دیگه ۶۰ بخاد بزنه یعنی ۷۰ هم میتونه بزنه ۶۰ هم خیلیه یکم بیشتز تلاش کنه به ۷۰ هم میرسه خو

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫
اره امیدم ب امساله 😬😬  

ان شاءالله موفق باشی عزیز ولی پارسالم رتبه خیلی خوبی داشتی شنیدم چون گزینش بومیه حتما توی بومی شما از رتبه شما بهتر هم بوده ان شاءالله امسال اوکی شه