2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سیگار کشیده بدبخت .دور از جونش خیلی خیلی شرمنده نرفته بده

چقدبعضی ازجاریافضولن 

چقدم حسوده فک کرده این بیادواس این عروسی نمیگیرن دقیقاعین جاری من اونام توعقدبودن ماعقدکردیم فک میکرد پدرشوهرم بین مافرق میذاره ولی خداسرشاهده اینجوری نبودبراش طلاخریدوسایل خریدولی برامن شوهرم خودش خرید ازحسودی داش میترکیدشوهرمن تو یه سال هم طلاخریدهم خونه هم وسال خرید

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
نسل همچین جاریا چرا منقرض نمیشه😐

نباباازشانس بدم اونایکسال زودترعروسی کردن من بعدازنه ماه حامله شدم واقعاناخواسته بوداون بچه نداش باورکن خودش برداشت گف مااافسردگی گرفتیم شمابچه داری باورت میشه

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜

استارتر عزیز  ، اولویت هر خانواده ای بچه ی خودشه و نظر خودش ، نظر عروس خانواده موقعی میتونه خیلی اثر گذار باشه که اولا ازش بخوان بعد هم اوضاع خیلی فوری فوتی باشه و اون عروس سالیان سال عروس اون خونه باشه و ادم متفکری باشه که اصولا حرفش رو بخونن مثل یکی از زندایی های من که نطرش برای بقیه مهمه

اون سیگار وقتی خیلی به چشم میومد که پسرشون علیه السلام بود

در کل خودت رو قاطی نکن از چشم ننداز ، از تجربه ها استفاده کن تا جذبت بشن عزیز

عجب 

اولا این که سنش کمه و میخواد زن بگیره اصلا و ابدا به شما یا همسرتون مربوط نیست

دوما سیگار کشیدنشون هم به شما مربوط نیست ، بزرگتر قضیه با این مساله مشکل نداره شما کاسه داغتر از آشی ؟

سوما خیلی کار زشتی کردی فیلم گرفتی ازش،حتی فک کنم میتونه ازت شاکی باشه

چهارما نباید همه خاندانو ببرن خاستگاری ک ناراحت نشن

پنجما ناراحت نشی شما و همسرتون تقریبا هیچ ارتباطی ب این موضوع ندارین، قطعا خودش و خانوادش و خانواده اون دختر فکر کار و سربازی پسر هستن.شما نگران نباش.از جیب شما نمیخورن

ششما شمارو سر و سامون بدن؟ ببخشید شما خودتون چیکار میکنین؟ تمام این کارا به عهده همسرتونه نه خانوادش.سروسامون بگیرین خودتون .

شما تشریف ببرین مراسم عقد با رعایت پرتکل های بهداشتی و یه ارایش ملایم و لباس فوق العاده شیک.

دوستانه برخورد کنین در حد یک خانم کامل .و بذارین بدونن براتون بی اهمیته ک شمارو خاستگاری نبردن .

موفق باشید

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
اخه چرا وقتی میفهمن جاری حامله است میخوان بترکن مثل جاری من

چه میدونم بدرک بزاربترکن😂😂😂

شما الان نگران خودتی نه اونا. چرا باید بقیه شما رو سر و سامان بدن؟ مگه خودتون نمی تونید عروسی بگیرید برید؟ وظیفه پدر داماد نیست عروسی بگیره الان پسرها خودشون عروسی می گیرن و مستقلن.  اگر شوهر شما هنوز اونقدری توان نداره که عروسی بگیره چرا داری به برادرشوهرت خرده میگیری؟

کار بسیار بدی هم کردی از سیگار کشیدنشون فیلم گرفتی فرستادی فرهنگ هر خانواده متفاوته اون دختره فرهنگش اجازه سیگار کشیدن بهش میده برادرشوهرت هم میدونه و مشکلی نداره شما تو این قضیه چکاره بودین؟

بسیار کار خوبی کردن شما رو خواستگاری نبردن چون شما از همین الان دنبال آتو گرفتن هستی اصلا نباید اعتماد کنن بهت

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.