2777
2789

سلام خانما ماشین لباس شویی ال جی ۹ کیلویی بخارشور داره اما ۸ کیلویی بخارشور نداره

اونایی ک دارید ۹ کیلویی ب درد میخوره یا نه؟کدومو بگیرم

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچه بیشتر بهتر . اینطوری پتو هم میتونی بشوری

آخه حس میکنم ۹ کیلو واس دونفر ادم زیاده🙈

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏

عزیزم اولا مبارکه 

دوما من ده کیلویی دارم راضی نیستم

مامانم هفت گیلویی داره خیلی خوبه

اولا تازه عروسی لباس خاصی نداری

دوما ده کیلویی هم  نه میشه پتو شست نه روفرشی پس همون 7 کیلوی و بخر

ده کیلویی لباس کم باشه خوب نمی شوره همش یه ملافه الکی قاطی لباسها می کنم من

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ببخشی تاالان جهزیت چقدر شده مهریتچقدره و اقاییت چیا قراره بگیره با تشکل

تا الان دقیقا حساب نکردم ولی خب من کل وسیله برقیارو گرفتم شوهرمم مبل و میزناهارخوری و تخت ..سرویی چوب با اون بود

عزیزم اولا مبارکه  دوما من ده کیلویی دارم راضی نیستم مامانم هفت گیلویی داره خیلی خوبه اولا ت ...

آهان مرسی عزیزم از نظرت

من بیشتر مد نظرم بود ک اگه بخارشور ب درد میخوره که ۹ بخرم چون ۸ بخارشور نداره

همیشه که دونفر نیستید منم سر جهازم این فکرو کردم الان پشیمونم ولی در کل بخار شور خیلی خوبه

جدا حالاچیکار کنم🤣اخه ۹ کیلویی گرون ترم هست