2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم بری پیش کسی که بلد باشه حقیقتو میگه من مامانم وقتی بچه بودم رفته بود برا خودش بگیره گفته بود دخترت ازدواج میکنه و جدا میشه ازدواج دومش خوشبخت میشه بعد گفته بود یه پسر میاری مامانم خندیده بود گفته بود نه بسمه دو تا دارم بعد هفت سال مامانم باردار شد به زن عموم گفته بود یازده سال دیگه بچه میاری زن عموم الان بچه هاش بزرگن نا خواسته باردار شده عمم بی نهایت وابسته به مامانشه شب باید بغل مامان بزرگم بخوابه تا خوابش بگیره بهش گفت ازدواج میکنی تو سن بالا از این شهرم میری الان سی و خورده اییه داره ازدواج میکنه از شهر خودمونم میره

وای عزیزم چیکار کنیم محل نذاریمن ادم میشن ؟/

واسه من وقتی سرد رفتار میکنم میگه اوکی میذارم حالت بهتر بشه پیام میدم بعد می‌ره تا سه .چهار روز بعدش واسه من ازم یه بار خواستگاری کرد ولی مامانش نذاشت

واسه من وقتی سرد رفتار میکنم میگه اوکی میذارم حالت بهتر بشه پیام میدم بعد می‌ره تا سه .چهار روز بعدش ...

واسه من کلا سرد شده میدونیس اونقدر بچه بازی در اوردم الان نمیدونم چطوری همه چیو درست کنم ما الان کات حساب میشیم نگاه