2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 24 پست
شاغلم مجبورم کار کنم

مرخصی استعلاجی بگیر یه مدت، اهمیت ندی خدای نکرده بدتر میشه  ممکنه کارت به عمل بکشه بعدا گرفتار میشی دیگه کار هم نمیتونی بکنی. از الان به فکر باش

إنشاءالله خوب میشی گلم، فقط لطفا استراحت کن 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دکترشون همایونِ محمدیِ  حال مادرتون خوبه؟؟راضی هستید؟؟

هنوز درد داره 

تا سه چهار ماه دیگه معلوم نمیشه ک خوب شده یا نه

ولی قبلا بیش از حد درد داشت بهتر شده

همش در حال استراحته

عمل باز دارن.؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز درد داره  تا سه چهار ماه دیگه معلوم نمیشه ک خوب شده یا نه ولی قبلا بیش از حد درد داشت به ...

ایشالله زودتر خوب بشن 

منم پدرم دردش میزد تو پاش واقعا سخت بود براش 

۶ ماه پیش معدشُ عمل کرد 😭🤦🏻‍♀️

اره عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

استراحت، بلند نکردن جسم سنگین، بالانرفتن از پله، ایستادن بدترین چیز برای کمر هست شوهرم دیسک داره چند روز زیاد ایستاد الان شدیدا کمرش درد میکنه 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

وای منم دیسکم پاره شده عمل دارم

با استراحت بهتر میشه تا ده دقیقه بلند میشم کارامو بکنم دوباره درد شروع میشه

دوماهه سرکار نرفتم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

دوستان اگه تهرانید یه مرکزی هست که دستگاه ماساژ ستون فقرات دارن و روزی نیم ساعت رایگان میتونید وقت بگیرید و استفاده کنید.من هرکسی ک اینجا مشکل کمر درد داره بهش معرفی میکنم ایشالا ک بره و نتیجه بگیره.چون خیلیا اونجا نتیجه دیده بودن

برات فیزیوتراپی تجویز نکرد؟ خواهر منم همین بود دکتر براش فیزیو نوشت رفت مرکز فیزیوتراپی کیا خیلی خوب شده

فقط بعضی موقع که خیلی کار سنگین میکنه یکم درد داره که چند ساعت استراحت میکنه خوب میشه بهتر از عمله در هر حال