2777
2789
عنوان

جنسی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 25 پست
نه اصلا تو این سن بچه ها همینن کنجکاو میشن دارن الت تناسلیشون رو میشناسن

پسر برادرم هم اینطوری بود ولی تا یه مدت ما هم حواسشو پرت میکردیم ۳ ساله یادش رفته 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبخدا هیچی‌.اصلا ما حلوش هیچ کاری نکردیم

توی این سن بچه ها وقتی اینکارو میکنن احساس لذت بهشون دست میده یا خارش داره یا عفونت در هر صورت یک دکتر ببرش 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
حتما یک فیلمی دیده یا شمارو توی اون حالت دیده که مونده توی ذهنش و انجام میده 

این بدترین حرفی بود ک زدی.

ناراحتم کرد 

چون پسر منم همینطوره 

۴ سالشه و گاهی با اندامش ور میره 

این حرفتون قابل قبول نیس

عزیزم این همه بسته اینترنت میخرین یکباراستفاده مفید کنید یه سرچ ساده اگاهیتون بالا میره.یعنی چی دعواش کردم.اولا اندام خودشه یه چیز جدیده داره کشف میکنه که هیچ جای نگرانی نیست بعدم دعوا بدترین کاره

این بدترین حرفی بود ک زدی. ناراحتم کرد  چون پسر منم همینطوره  ۴ سالشه و گاهی با اندامش ...

ببین گلم پسر برادرم اشتباهی زنداداشم و داداشمو دیده یه مدت این کارو انجام میداد با خودش خوده زنداداشم هم اومد به من و مامانم گفت که حواس بچه رو از اینکار پرت کنیم که موفق هم شدیم 

به نظر من که بی تفاوت باش دختر منم گاهی انجام میده خب بالاخره باید با بدنشون اشنا شن دعوا چیه دیگه ...

واااای این چ حرفیه ب بچه میزنید آخه

شما میدونستید بچگی زمان شکل گیری باورای یه انسانه

بچه ای ک از بچگی تو گوشش کردن آلتش کثیفه تا بزرگسالی توناخوداگاهش هس وهزارویک مشکل میشه

ومیدونستید اینک شما میگید زخم توی ناخوداگاهش ثبت میشه و چون باور داره باکوچکترین لمس زخم میشه واقعا این اتفاق میفته؟

لطفا حواستون ب صحبتاتون با بچه هاتون باشه

به جای این حرفا سرشو گرم کنید که فراموشش بشه

ای خدااین چ حرفیه😣😣😣😣😣

خب دستش که همیشه کثیفه اگه دست بزنه عفونت میگیره دیگه🙄

بچه میدونه عفونت چیه؟؟چیزی ک توذهنش ثبت میشه کثیف بودن آلته

من فقط راهنمایی کردم به عنوان کسی که چند ترم روانشناسی کودک پاس کردم..درحد اطلاعاتم

درنهایت تربیت فرزندتون باخودتونه