2777
2789
عنوان

شب ادراری

180 بازدید | 12 پست

سلام پسرم 5سالشه ولی شبا شب ادراری داره چکارکنم 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دکتر خوب ببر.خواهر من شب ادراری داشت هر دکتری بردیم سونوگرافی ازمایش نوشت ولی مشکلی نداشت دکترا میگفتن بزرگ بشه قطع میشه ولی تا راهنمایی ادامه داشت آخرش یه دکتر عمومی بردیم قرص ایمی پرامین نوشت همون اولین قرصی که خورد شب ادراریش قطع شد یه بارم تکرار نشد‌دکتر خوبی بود چندین ماه همین قرصو تجویز کرد رفته رفته قطع کرد قرصو دیگه کاملا خوب شده 

بنظرم با مشاور صحبت کنید اول ریشه یابی کنید

ژن خانوادگی ممکنه تاثیر بزاره؟؟ 

توی خانواده همسرم همه خواهر برادر ااش تا کلاس اول شب ادراری داشتن ولی خب پسرم اذیته خودش دیگه خجالت میکشه راهکاردارویی هم جواب نداد

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
دکترا میگن تو بچگی اشکالی نداره پیش میاد یکم بزرگ بشن خوب میشن بعضیا واقعا خوب میشن ولی بعضیا نه

نمیدونم هم خودش خسته شده هم من خیلی سخته همش دازم پتو میشورم

یه دکتر خوب ببر.خواهر من شب ادراری داشت هر دکتری بردیم سونوگرافی ازمایش نوشت ولی مشکلی نداشت دکترا م ...

این قرص تاحالا امتحان نکردم

این قرص تاحالا امتحان نکردم

یکی از فامیلای ما هم از این قرص استفاده کرد خوب شد ولی باید زیر نظر دکتر باشه چون یکی دوماه کامل میخورن بعد نصف بعد یک چهارم و.......بعدش قطع میکنن نه یهویی

یه دکتر خوب ببر.خواهر من شب ادراری داشت هر دکتری بردیم سونوگرافی ازمایش نوشت ولی مشکلی نداشت دکترا م ...

خواهرتون تا سن راهنمایی شب ادراری داشت فقط در روز کنترل ادرارش خوب بود؟؟

عاشقتم خدا