بbahesht مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 352 عنوان بی بی چک 138 بازدید | 10 پست سلام دوستان دیشب تست زدم بعد ۴۵مین هاله انداختصبح باز دوباره زدم بعد همون ۴۵ مین هاله انداخت این یعنی چی الان مثبته یا نه؟؟؟مارک بی بی چکم نیک تک بود کمردرد و ترشح دارم 1400/02/31 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوپک۷۰ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 4277 چندروز گذشته ازموعدت؟مشکوکه چندروز دیگه دوباره امتحان کن دنیای من ریحانه ورضا😘
22aroos عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 7472 احتمالامثبته ولی هنوزبتات بالا نرفتهمنفیهای منکه بعد ۱۰ساعتم هاله نمیندازه به نیت
بbahesht مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 352 بعد از ۴۵ دقیقه؟؟ عکسشو بذار اره فک نکنم داخل عکس مشخص باشه
الناز۷۱ عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 926 اره فک نکنم داخل عکس مشخص باشه شنیدم تا ۵ دقیقه درسته..ولی یه آزمایش بده
بbahesht مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 352 چندروز گذشته ازموعدت؟مشکوکه چندروز دیگه دوباره امتحان کن والا پریم بهم ریخته نمیدونم اما از موعد قبلیم ۴۰ روز گذشته
بbahesht مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 352 احتمالامثبته ولی هنوزبتات بالا نرفته منفیهای منکه بعد ۱۰ساعتم هاله نمیندازه دعا کن واسم از این سردرگمی دربیام
پوپک۷۰ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 4277 والا پریم بهم ریخته نمیدونم اما از موعد قبلیم ۴۰ روز گذشته منظورت ده روزه که پری نشدی درسته؟برای اطمینان چندروزدیکه دوباره بی بی چک بزن دنیای من ریحانه ورضا😘
ورونیکا۱۸۹۰ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3613 سلام چیشد باردار بودیذ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔