2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد

293 بازدید | 30 پست

بچه ها من و شوهرم دلمون بچه میخاد ولی خیلی از گرونی میترسیم از طرفی پلی کیستیکم هستم  از اونورم باید برم دندونپزشکی از کرونا میترسم سنمم ۳۰ رو رد کردم خونمونم یک‌خوابه هست 😭😭😭😭

اووو غم عالمو ریختی تو سر شوهر و‌خودت 

درمان کن بچه دار بشی چ ربطی ب ی خواب داره گرونی داره ادم تا زندست تلاش میکنه و‌هدف تعیین میکنن این چیزیه ک سره همه هس فقط پیگیره بیماری پلی کیستیکت باش انشالله مامان میشی برا منم دعا کن نی نیم قلبش بزنه🙏🙏

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۳۲اولین بچمو اوردم کم کم کاراتو کن بیار

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اول کارای دندون پزشکیتو تموم کن تا یه فکری برای بعدی ها کنیم😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دیشب یه نفرک تنبلی تخمدان شدید داشت تامیک زدع بود بعد۴سال ناباروری بارداربشه..اونم ن بادکتر بایکی دوماه 

روزی ۱ساعت پیاده روی وخوردن سرخود گلوکوتاژ

فقط همینارونوشته بود ، 

دیگه تونری سرخود داروبخوری اول ازدکترت بپرس

اینم امید اینم معجزه