2789

یه چیزی بگم

خیلی هایی که توو سن پایین عاشق میشن.عشق نیس

ب قول معروف عشق بجگی هست

به مرور زمان که طرف بزرگ میشه و به بلوغ کامل میرسه معیارها و نحوه تفکر ش فرق خواهد کرد

(البته نظر شخصی من هست،نطر دوستان هم قابل احترام)

Hiraad

کلاس پنجم بودم پسرخاله ام رو دوست داشتم 

وقتی بیست و دو سالم شد با اینکه بهش فکر نمیکردم ازم خواستگاری کرد 

مامان عوضیش با دروغ و تهمت مانع ازدواجمون شد ☹️

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من 16 سالگی عاشق شدم و الان که 37 سالمه هنوز فراموشش نکردم کلا ما اقایون وفادارتریم به عشقمون

اینقد خاطرشو میخاستم بخاطرش جونمو میدادم ولی اون بهم خیانت کرد خانوادش دادنش به یکی دیگه 

بخدا  وقتی شنیدم  داره عقد میکنه تمام بدنم لرزید و یه جوری شدم که افسرده عالم 

بعد یه مدت رفتم شیراز   یه دفعه دیدمش تو همون اطراف خونشون بخدا وقتی منو دید یه جوری گریه می کرد که انگار جدو آبادش مردن، بعد بهم گفت منو ببخش با گریه   اونم حامله بود  بهش هیچی نگفتم فقط گفتن حالا وقتی که یه بچه تو شکمته گفتم چه طور روت میشه چنین حرفی بزنی 

بعد رفتم  جلو اون نه 

ولی پشت سرش  نتونستم  جلد خودم بگیرم چشام پر اشک بود  حالا گذشت و داره زندگی میکنه ولی با اینکه این کارو مرد تا آخرش نمی تونه منو از یادش ببره

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

من همون عشق کلاس پنجم 

که سالها بعد ازم خواستکاری کرد 

میدونم هنوز عاشقمه حتی اسم دخترشو اسمی گذاشته که وقتی با هم در مورد ازدواج و زندگی مشترک صحبت میکردیم من گفتم اسم دخترمون رو بزاریم غزل 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …