2777
2789
عنوان

زندگی ......

105 بازدید | 17 پست

1.زندگي مثل يه پل قديميه!به اين فكرنكن كه اگه تنهااز روش ردشي ديرترخراب مي شه به اين فكركن كه اگه افتادي يكي باشه كه دستات وبگيره

2.زندگي بافتن يك قاليست نه همان نقش ونگاري كه خودت مي خواهي نقش رااوست كه تعيين كرده، تودراين بين فقط مي بافي، نقش را خوب ببين!نكندآخركار،قالي زندگيت را نخرند!

3.زندگی مثل بازی ه حکم میمونه.مهم نیست که دستِ خوبی نداری،مهم اینه که یاره خوبی داشته باشی،اینطوری ممکنِ بازیه باخته رو هم ببری(پس خیلی دقت کنیم برای انتخاب شریک زندگیمون)

4.زندگی قانون ه باور ها و لیاقت هاست،همیشه باور داشته باش که لایق بهترین هایی،و برای رسیدن بهش تلاش کن

Hiraad

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی داغونن  خرابم فکر خودکشی داره توی سرم اینور و اونور میره

کسی که انفرادی را ساخت می‌دانست سخت ترین کار دنیا تحمل خویشتن است🖤
حالم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ...

هیچی مشکلی،و هیچی توو این دنیا وجود نداره که ادم حتی بخواد به فکر این کار بیفته،چه برسه ب انجام دادنش

باور کن

هر مشکلی هم که ادم داشته باشه،حل شدنیه،حتی یه درصد هم اگه نباشه،به این فکر کن که خیلیا مشکلات بدتری نسبت ب تو دارن

مشکل ما اینه که همیشه به قسمت خالی لیوان نگاه میکنیم

Hiraad
پس فقط سختیش به ما رسیده

سختیش ب همه رسیده

توو این سختی هاس که ادمها ساخته میشن

کلا چیزهای اسون و ساده زیبا نیستن

مهم اینه ادم توو سختی ها بر مشکلات غلبه کنه و به چیزهایی که میخواد برسه

Hiraad
سختیش ب همه رسیده توو این سختی هاس که ادمها ساخته میشن کلا چیزهای اسون و ساده زیبا نیستن مهم اینه ...

من نمیتونم

کاش نباشم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
هیچی مشکلی،و هیچی توو این دنیا وجود نداره که ادم حتی بخواد به فکر این کار بیفته،چه برسه ب انجام دادن ...

زیر فشار له شدم تموم شده هست نامم نوشتم تصمیم رو گرفتم از از استرس از تپش قلب از افسردگی از آرزوهایی که تموم شدن از خدا می‌خوام که ازم بگذره این دختر بیست ساله آرزویی جز موفقیت نداشت پاک بودم و هستم ازش می‌خوام از گناهان بگذره همون جور که از آرزوهام گذشت

از ساعت ده ونیم پتو گرفتم دورم وتو پنجره اتاقم نشستم وگریه میکنم به این غم به این تنهایی به این حال بد هر وقت اومدم گفتم خدایا منو تموم کن خدا بدبخت ترم کرد من یک دختر بیست ساله آرزویی جز مرگ ندارم حالا که نمیرسونن خودم قصدش رو دارم

هیچی مشکلی،و هیچی توو این دنیا وجود نداره که ادم حتی بخواد به فکر این کار بیفته،چه برسه ب انجام دادن ...

ببخشید داشتم تاپیکا هاتون رو میخوندم دستم رفت رو دعوت به دوستی ببخشید معذرت می‌خوام باز

از ساعت ده ونیم پتو گرفتم دورم وتو پنجره اتاقم نشستم وگریه میکنم به این غم به این تنهایی به این حال ...

میشه بپرسم جرا انقدر از زندگی نا امیدی ؟

البته اگه دوس داری ج بده

Hiraad