2777
2789
عنوان

تيرگي زیر بغل 😵

160 بازدید | 10 پست

سلام، بچه ها توروخدا کمکم کنید، تیرگی زیر بغل دارم 

کلا ذهن و مغزمو درگیر کرده، به کل اعتماد به نفسمو گرفته، یه لباس بی آستین نمیتونم بپوشم... 

لطفا اگ کسی واقعا راه چاره ی امتحان شده داره کمکم کنه.. 

آیا لیزر رفع تیرگی چاره سازه؟ کسی انجام داده؟ 

ایمانِ,به خدا همه چیز را تغییر میدهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین راه درمانش فقط لیزر موهای زائد زیر بغله

ننم اینقد خجالت می‌کشیدم لباسمو جلو کسی عوض نمی‌کردم

لباس بی استین نمی‌تونستم بپوشم کلی پول کرم و این چیزای بی‌خودی دادم به درد نخور بود

لیزر کردم سفید یه دست شد چون من خودم پوستم بی‌نهایت سفیده

منم هست بدنمه دوستش دارم کناراومدم   

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

من فقط جاهای خیلی مهم وادمایی ک بقول من کلاس دارهستن اینا اگر بتونم استین کوتاه نمیپوشم 

مگرنه استین کوتاه باشه سفیدکننده یکم میزنم خلاص

اونم بندرت پیش اومده بهم اینحورجاها

ولی بادوستای پایه وصمیمی وخانوادم اوکیم 😄

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨