titi_mahor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 112 عنوان تيرگي زیر بغل 😵 160 بازدید | 10 پست سلام، بچه ها توروخدا کمکم کنید، تیرگی زیر بغل دارم کلا ذهن و مغزمو درگیر کرده، به کل اعتماد به نفسمو گرفته، یه لباس بی آستین نمیتونم بپوشم... لطفا اگ کسی واقعا راه چاره ی امتحان شده داره کمکم کنه.. آیا لیزر رفع تیرگی چاره سازه؟ کسی انجام داده؟ ایمانِ,به خدا همه چیز را تغییر میدهد 1400/02/31 | 03:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10256 من شنیدم لیزر فقط کم میکنه تیرگی رو تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
سلینتا عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 22267 لیزر کن خیلی خوبه رفبقم لیزر کرد چند درجه روشن تر شد There is GOD💚💚💚 ..
melorin70 عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 12 ببین راه درمانش فقط لیزر موهای زائد زیر بغلهننم اینقد خجالت میکشیدم لباسمو جلو کسی عوض نمیکردملباس بی استین نمیتونستم بپوشم کلی پول کرم و این چیزای بیخودی دادم به درد نخور بودلیزر کردم سفید یه دست شد چون من خودم پوستم بینهایت سفیده
دریــاےآبـے عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 906 منم هست بدنمه دوستش دارم کناراومدم درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ: بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝ ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
titi_mahor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 112 لیزر کن خیلی خوبه رفبقم لیزر کرد چند درجه روشن تر شد چندجلسه رفت؟ هزینه اش چقدر شده؟ ایمانِ,به خدا همه چیز را تغییر میدهد
titi_mahor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 112 منم هست بدنمه دوستش دارم کناراومدم من دوس دارم مث بقیه جاهای بدنم سفید باشه، خیلی ناراحتم ایمانِ,به خدا همه چیز را تغییر میدهد
سلینتا عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 22267 چندجلسه رفت؟ هزینه اش چقدر شده؟ دقیق نمیدونم ولی بیمارستان رازی رفت فک کنم جلسه ای ۸۰۰ شد باز میگم دقیق اطلاع ندارم There is GOD💚💚💚 ..
titi_mahor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 112 ببین راه درمانش فقط لیزر موهای زائد زیر بغله ننم اینقد خجالت میکشیدم لباسمو جلو کسی عوض نمیکردم ... چندجلسه رفتی؟ ایمانِ,به خدا همه چیز را تغییر میدهد
دریــاےآبـے عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 906 من فقط جاهای خیلی مهم وادمایی ک بقول من کلاس دارهستن اینا اگر بتونم استین کوتاه نمیپوشم مگرنه استین کوتاه باشه سفیدکننده یکم میزنم خلاصاونم بندرت پیش اومده بهم اینحورجاهاولی بادوستای پایه وصمیمی وخانوادم اوکیم 😄 درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ: بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝ ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨