2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

127 بازدید | 11 پست

تاثیرات خوبی روی من گذاشت

چندوقتی بود ک نسبت ب اطرافیانم بدبین شده بودم

نسبت ب همسرم‌ بهانه گیر بودم

زود عصبی میشدم و از کوره در میرفتم 

یه سری از حق الناسایی ک میشد صاف بشه رو پشت گوش مینداختم 

و ..

بیشترین تاثیر توصیه ی یکی از تجربه گرا بود ک دیدم رو نسبت ب مسائل و افراد مثبت کردم  

و هر رفتاری رو ک قبل از این باعث بدبینی و آزارم میشد ب خوب بدل شد و باعث شد خیلی از سوء تفاهما بین منو افراد پیش نیاد

و با همین دید مثبت درکم نسبت ب همسرم بیشتر شد و بهانه گیریام خیلی خیلی سیر نزولی داره

سعی میکنم عصبانیتم رو مهار کنم یا کوتاهش کنم و بعد ازون جبران کنم

و یه سری از دینایی ک ب گردنم بود صاف کردم 

و 

ب علاوه ی پوششم ک تجدید نظر کردم و آرامشم بیشتر شد 

خدا خیر بده سازنده ی این برنامه رو و امیدوارم این تاثیرات همیشگی باشه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به به😍💐

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

موفق باشین😍💐رو منم تاثیر گذاشت

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
کدومشون رو بیشتر دوست داشتین من هر ۲سال رو تقریبا نگاه کردم واقعا عالی بودن

من زیاد ندیدم عزیزم حالا قصد دارم تک تکش رو ببینم

ولی از هر قسمتی یه جمله ب یادگار برداشتم ک تاثیر ب سزایی داشت توی زندگیم.

فکر کنم اون پسر جوونی ک تصادف کرده بود و اون آقای میانسالی ک ب گمونم یزدی یا اصفهانی بود و تصادف کرده بود بیشتر توجهم رو جلب کرد.اونم چون فن بیان خوبی داشتن جفتشون

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من زیاد ندیدم عزیزم حالا قصد دارم تک تکش رو ببینم ولی از هر قسمتی یه جمله ب یادگار برداشتم ک تاث ...

اره خوب بودن یه خانومم بود پول نزول کرده بود و کفر میگفت اونم ببینید اسمش رو یادم رفته یه اقایی هم بودن خانومش رو اذیت میکرد اونم عالی بود

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

اره خوب بودن یه خانومم بود پول نزول کرده بود و کفر میگفت اونم ببینید اسمش رو یادم رفته یه اقایی هم ب ...

دیدم جفتش رو عزیزم تاثیر داشت ولی چون یکم ترس میندازه ب جونم دوس دارم فقط تاثیرات مثبتش رو توی خاطرم ثبت کنم