بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
من واقعا عزراییلو دیدم خیلی وحشتناک بود هنوزم عوارضش باهامه
بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤
چقدر ضعیفید که راحت فکر خودکشی به ذهنتون میرسه و چقدر بی اعتماد بنفس و کم تحمل من که هیچوقت اینکارو نمی کنم اگرم به سیم اخر برسم میزنم یکیو با تفنگ یا چاقو میکشم نه خودمو،اره با طناب بود دختر همکلاسی دبیرستان،یکیم پرش از رو ساختمون که پشمای ادم میریزه بیچاره پسره
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.