2777
2789

هرکی میدونخ نیاد بدرک نامه فدایت شومک.نفرستادم خودشون هرچی میخان میگن بعد اینطور میکنین نه میخاین بابک خرمدین راجب حرف بزنم به شماها چه شاید یکی شعورش رسید منظور من فهمید بهم گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی میدونخ نیاد بدرک نامه فدایت شومک.نفرستادم خودشون هرچی میخان میگن بعد اینطور میکنین نه میخاین با ...

چنروزی استراحت کن برودکتر شاید عفونت داری

من میخوام تپلی شم ب امید خدا اگ تجربه ای برا تپل شدن داری بهم بگو دوستم😍
با روشههای دیگ ارضاش کن مثلا دست

ممنون ابجی اینجا ی مشت علامه ریخته ک با حرف من بهشون برخورد خودشون هرکارس میخان میکنن ول کن اینا جنبه ندارن ن تایپکم خیانت باباک خرمدین نیس

چنروزی استراحت کن برودکتر شاید عفونت داری

والا بخدا ابجی سوال من مگ چشه خب راست میگم در حد مرگ میرم شرایط دکترم.ندارم ی نی نی سایت برا اونا ک بهشون برمیخوره شرمنده نخاستیم

والا بخدا ابجی سوال من مگ چشه خب راست میگم در حد مرگ میرم شرایط دکترم.ندارم ی نی نی سایت برا اونا ک ...

چرا شرایط دکتر نداری عزیزم

ممکنه کیست باشه یا چیز دیگ من عفونت شدیدو درد دارم از معاینه میترسم نمیرم دکتر .اما میترسم کار ب زخمو اینا بکشه .یک روز درمیون رابطه داشته باش هرشب زیادیه

فکر نکنم عزیزم

آخه ی آشنا بود که پاهاش به شدت درد میکرد آخر رفت دکتر هش گفت زیاده روی تو رابطه باعثش کم کرد درست شد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
چرا شرایط دکتر نداری عزیزم ممکنه کیست باشه یا چیز دیگ من عفونت شدیدو درد دارم از معاینه میترسم نمیر ...

ببخشید یکم با حرفا اون خانما عصبی شدم شرمنده شوهرم برا اینک کروناس نمیزاره برم میترسه

ببخشید یکم با حرفا اون خانما عصبی شدم شرمنده شوهرم برا اینک کروناس نمیزاره برم میترسه

عب نداره عزیزم .کرونا حالا حالا هس .حداقل ت خونه عنبرنسا دود کن برا واژن