از ی طرف میبینم شوهرم ی چند وقتی میشه دیگه قلیون درست نمیکنه میگم خداروشکر حتما دیگه نمیکشه بعد متوجه شدم هرشب میره دستشویی بیرون سیگار میکشه از وقتی شروع کرده خیلی عصبی و بداخلاق شده امشب بهش آشغالو دادم زد همه رو ریخت و سینی رو شکوند و چند روزمنم بهش فوش دادم اومد میخاست خفه ام کنه منم گفتم چوب خدا صدا نداره اونم گفت ی بار دیگه زبون درازی کردی میری خونه بابات گفتم تو برو چرا من برم حالا هم راش ندادم داخل اتاق خواب گفتم بو سیگار میدی معتاد همه وسایل خونمو داره کم کم میشکونه ۱هفته زندگی برام نزاشته هیچ کسو ندارم باهاش دردو دل کنم اینقدر گریه کردم دلم نمیادزنگ بزنم ب مامانم بگم ی کم خالی بشم خسته شدم از بی کسی 😔😭😭😭
متاهلای دور بر منکه همش به خوشین. شماها چرا اینجورین😶
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم با دعوا و قهر حاضرجوابی راه به جایی جز گریه و تنهایی نمیاری همه ی مردا خوراک خرشدن با زبون و ...
آدم نیس وقتی باهاش خوبم پرو میشه حالا باید براش دعا بگیرم بزار دیگه بقران ب سیم آخر رسیدم دیشب توجمع خرابم کرد میگه من اولویت اول با مادر پدر خواهر برادر بعد همسر یعنی همه ی جوری ب من نگاه میکردن آب شدم