2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 135 پست
عزیزم دوست نداشته چرا باهات ازدواج کرده مگه زوری زن گرفته؟! ینی چی عاخه

حس میکنم اجبار مادرش بوده ما سنتی ازدواج کردیم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانومایی که میگین شوهراتون سرد هستند میشه بگین تو دوران نامزدی و عقد چطور بودن؟

اونموقع من ي شهر ديگ بودم اونم ي شهر ديگ،پنج شنبه جمعه همش پيشم بود دورم بود..انگار اونموقع ها فقط ميديدم..الان اصلا توجه نميكنه بهم.دوسم داره ولي ابراز علاقه صفرررر

قضاوت كردن ممنوع  
عقدم اینجوری بود؟

عقد خوب خیلی پیش هم نخوابیدیم ولی شب عروسی که اومدیم خونه پشت شو کرد بهم خوابید همون موقع فهمیدم سرده 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
اوضاع بینتون زیاد خوب نیست چون تو گاها نمیتونی طبق نظرات و برنامه های خودت پیش بری و درواقع نمیتونی ...

شوهرم اردیبهشت من شهریور منم بگو😂

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
بچه ها من‌یبار توی دعوا شوهرم گفت نمخوامت چرا هرکارمیکنم‌نمیفهمی؟ بعدش گفت عصبی بودم ک اینو گفتم و ...

منم اين حرفو بهم زد.بهم گفت طلاقت ميدم..نميخوامت خسته شدم ازت..بعد گفت عصبي بودم

قضاوت كردن ممنوع  

شوهر منم همینه یخ،اصلا نمیبینه منو یبارم نمیگه دوستت دارم اصلا حرفای محبت آمیز و تعریف و اینا بلد نیس بخدا۴ساله ازدواج کردم حس دل مردگی میکنم حس میکنم افسرده شدم ولی میل جنسیش بالاست

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....
اوضاع بینتون زیاد خوب نیست چون تو گاها نمیتونی طبق نظرات و برنامه های خودت پیش بری و درواقع نمیتونی ...

منم میگی؟شوهرم اردیبهشت ,,,من دی 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مقصر خودتی عشوه بیاواسش بوسش کن حشریش کن همه جاتو بخوره

ميگم ك تا من نرم اون اصلا منو نميبينه نمياد سمتم،مشكلم همينه،مثلا پريودم حالم بده نمياد اروممكنه بيخياله

قضاوت كردن ممنوع