2777
2789

سلام دوستان من تازه وارد هستم طبق سونو ٦هفته و ٤روزمه تو سونو ضربان قلبش رو ١١٥زده دكترم خيلي نااميدم كرد گفت برو اگه خون ريزي داشتي بيا يا زنگ بزن يعني با زبون بي زبوني سقط رو بهم گفت كسي بوده ١١٥باشه ضربان ني ني تو ٦هفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلن خودتو درگیر حرف دکتر نکن

من 7هفته ام

خونریزیم دارم

دیروز سووو دادم گفت ضربان طبیعی داره

عددشو نگفت

اصلا خودتو الکی ناراحت نکن

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره

وا این چ حرفیه

من خودم ۷ هفته کامل بودم طبق ال ام پی

سونو دادم گفت ۶ هفته و ۴ روزته.قلبسم ۱۱۵ میزد😍

نی نیمم دختره

کمتر از ۲۰ روز دیگه دنیا میاد

چ دکتر احمقی این حرفو بهت زدا

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

مگه خونریزی و لکه بینی داری ک گفته ممکنه سقط بشه؟

میشه سونوتو بعرستی بخونم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
مگه خونریزی و لکه بینی داری ک گفته ممکنه سقط بشه؟ میشه سونوتو بعرستی بخونم

نه لك بيني خيلي كم داشتم لك بيني هم كه نميشه گفت ترشح قهوه اي كم رنگ داشتم ولي شياف گذاشتم ديگه قطع شد و نيومد

وا این چ حرفیه من خودم ۷ هفته کامل بودم طبق ال ام پی سونو دادم گفت ۶ هفته و ۴ روزته.قلبسم ۱۱۵ میزد ...

دكترم ميترا امينيان بود كه خيلي تعريفشو تو ني ني سايت ديده بودم متاسفانه

همه چیز خوبه ک عزیزم

نمیدونم چرا همچین حرفی بهت زده دکتر