2777
2789
عنوان

چرا به زن ها میگن... 😓

438 بازدید | 23 پست

چرا وقتی خیانت می‌بینیم حالا از نوع صیغه یا.. بهمون میگن صبر کن.. بهش محبت کن برمیگرده و یه مدتی اینجوری هست بعد تموم میشه.. مگه اون عقدنامه ک امضا میشه الکیه؟ مگه اونا پای ما وامیستن ما یه غلطی بکنیم بعد بگیم خب حالا تموم شد؟ 😪😓 بگن خب دوستت ک داره بهت ک محبت میکنه و با این حرفا سر خودمونو شیره بمالیم.. چرا با این کارشون زندگیمونو ب باد میدن؟ . اگه واقعا دوستمون داشته باشن ک کس دیگه رو کنار خودشون جا نمیدن تا بخاطرش آزارمون بدن بعدم بگن وابسته شدیم.. میخواستم باهاش در ارتباط باشم🤦‍♀️ماها چون بهشون وابسته ایم و بعدشم شاید بدتر بشه شرایط وامیستیم.. چون حامی میخوایم. . و به قول یه نفر مهر طلبی میکنیم خب از کی؟ از آدمی که مدتها دروغ گفته و خيانت.. نمیدونم😭😭بخدا..... نمیفهمم.. میخوام برم.. بازم دلمون گیره ولی یاد کاراش.. 

اگ زن خیانت کن میگن خاکتوسر مرد ک بخشیدش 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قشنگ بود واقعا ودففف

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

دلیلش اینه زن ها یه عمر زیر دست بودن .زنی که مستقل نیست و وجودش وابسته به شوهر یا پدره خب بهش میگن فراموش کن که دچار مشکل نشی پس فردا برنگزدی خونه پدرت .البته این رسم و رسوم غلط انقد عمیقه که الان به زن مستقلم همین حرفو میزنن 

اولا جمع نبند همه اینجوری ضعیف نیستن مرد برینه دهنشون 

دوما اون بره صیغه بکنه میبینه عمرش کی تموم میشه😒

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

چون مستقل و قوی تربیت نمی‌کنیم دختر هامون رو 

چون تو سری خور بار میاریم

چون تا جدا میشن باید (که نمی‌فهمم این باید یعنی چی) ازدواج مجدد کنن

چون بچه ها رو با آه و ناله میخوان بزرگ کنن 

پس سازش کنن بهتر هست 

درضمن خیانت خیلی ابعاد وسیعی داره .... یک مشاور حاذق می‌تونه کمک کنه که تشخیص بدی ذات طرف مقابل بیمار و خیانتکار هست یا جایی برای بخشیدن وجود داره ..... همیشه یک حکم برای همه صادق نیست 

چون مستقل و قوی تربیت نمی‌کنیم دختر هامون رو  چون تو سری خور بار میاریم چون تا جدا میشن باید ...

واقعا.. چون مادرا و خانواده ها میترسن نمی‌خوان بجشونو دوباره بپذیرن

مادرم یه آشنا رو دیده. گفته خواهرم طلاق گرفته شوهرش هی با این و اون بوده کسی می‌آورده خونه و فلان اونم یبار ک خواسته خودکشی کنه🤦‍♀️بعدم طلاق گرفته شوهرشم هی گفته طلاق نگیر و فلان.. ولی گرفته الان گریه میکنه پشیمونه پسر نوجوون داره میگه رومم نمیشه ازدواج مجدد کنم😐نگاه ها بهم یجوریه.. ینی مادرم ب من میگفت حرف طلاق نزن.. شوهرت که خاطرتو میخواد.. تهش پشیمونیه.. منم گفتم اونم بیکاره.. بره رد یکاری و خوش باشه..ازدواجم بکنه مگه چیه

چون مستقل و قوی تربیت نمی‌کنیم دختر هامون رو  چون تو سری خور بار میاریم چون تا جدا میشن باید ...

شوهر من خیانتکار نبود.. اما من بعد چند ماه خیانتشو فهمیدم و عکس زنه و... رو تو گوشش دیدم.. تازه زا بودم.. براش چیز بدی نبود.. ولی وقتی دید من جبهه گرفتم و گریه میکنم باهام گریه کرد و گفت غلط کردم و... و یه سری دروغم گفت.. من تمام حرفاشو باور کردما ولی بعد معلوم شد دروغم قاطیش بوده.. و دوباره دو باری فریبم داد... اشک تمساحم میریخت.. همش فکر میکنم اگه من اینکارو میکردم چکارم می‌کرد؟ دیگه مث قبل میشد؟گوشیمو می‌گرفت.. تنهام میذاشت زندانیم میکرد

تمام تاپیک هاتو خوندم قلبم له شد حالم بده دارم خون گریه میکنم ب شوهرم گفتم باهام حرف نزن  اخرررررر تو‌چفدر بدبختی و زلیل دختر..... حمایت میخای چکار طلاق بگیرررررررر آبروشون ببررررررر چطور تحمل می‌کنی خیلی ساده ای اگ نبودی شوهرت جرئت نمی‌کرد این کارو کنه