2777
2789
عنوان

رژیم لاغری 5:2

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 28 پست
ok

یه مدیر خوب پیش اعضای گروهش اینطوری عصبانی نمیشه ترسیدم😑😐😥😥😥از من بهت نصیحت قبل عصبانی شدن قبلش چند ثانیه فقط فکر کن میتونستی محترمانه درخواست رو بگی نیاز به این همه عصبانیت نبود مدیر خوب😉

نه دیگه نکن.اگه خیلی میلت به غذا هست روز چیتتو فردا بگیر قشنگ بخور.تا نگاهت سیر بشه از غذا

بحث لاغرشدن باشه همه چیزوتحمل میکنم ولی معدم از۱۲سالگی ناراحته بیمارستان بستری شدم حتی واینکه واقعا بنیه ندارم ضعف میکنم بااینکه خشکبارمصرف میکنم

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها نرید تو گروهش.بیایید تاپیک من لاغرشید😐😐😐 خجالت نمیکشی اومدی تو تاپیکم دونه دونه اعضاشو ری ...

متاسفم  چقدر هم ترسیدی اومدی تا تاپیک ساختم پیام دادی 🙄😐مدیر خوب هیچ وقت دانسته اینطوری تو تاپیک یکی دیگه نمیگرده من نمیدونستم اومدم معذرت میخوام ولی تو دانسته این کارو کردی نمیخوام همش مال تو 🤣🤣🤣

یه مدیر خوب پیش اعضای گروهش اینطوری عصبانی نمیشه ترسیدم😑😐😥😥😥از من بهت نصیحت قبل عصبانی شدن قبلش ...

کارت واقعا زشت بود حتی وقتی اعضا گفتن مشکلی ندارن شما باز مسخره کردیو گفتی باشه ادامه بدید و گشنگی بکشید.

اینم چون تازه عضو شدی نمیدونستی؟؟😐

من قشنگ فهمیدم منظورت چی بود.توجیهش نکن الکی.الانم دیگه ریپلای نکن.شبت خوش

کارت واقعا زشت بود حتی وقتی اعضا گفتن مشکلی ندارن شما باز مسخره کردیو گفتی باشه ادامه بدید و گشنگی ب ...

اعضای گروه شما مثل خودتون جواب من  وپیام منو به تمسخر داد منم چیزی که سالها ازش اطلاع دارم خواستم به زبون خودش  بهش بگم که داره اشتباه میکنه دوست عزیز لاغری این نیست که چیزی نخورن که چی بخوان لاغر شن تا کی کم بخورن لاغری درست غذا خوردنه نه هیچی نخور بخواهی لاغر شی 😉

گروه لاغری گروهی در واتساپ دوست داشتین و خواستین در کنار من به وزنی که ارزوتونه برسین پیام بدین مطمئن باشین بعد دو هفته انقدر حسه خوبی دارین که دوست دارین همیشه ادامه بدین 

عزیزم لینک گروه رو میدی

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین

اعضای گروه شما مثل خودتون جواب من  وپیام منو به تمسخر داد منم چیزی که سالها ازش اطلاع دارم خواس ...

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین