2777
2789
عنوان

رژیم لاغری 5:2

484 بازدید | 28 پست

گروه داریم تو واتساپ لاغری دسته جمعی بخور لاغر شو بیا فقط دو هفته نتیجه ببین بد اگه خواستی رژیمتو ول کن چیه زجر میکشین بخواین لاغر شین تا کی میخوای اینطوری بخوری پیام بده رهنمایت کنم

گروه داریم تو واتساپ لاغری دسته جمعی بخور لاغر شو بیا فقط دو هفته نتیجه ببین بد اگه خواستی رژیمتو ول کن چیه زجر میکشین بخواین لاغر شین تا کی میخوای اینطوری بخوری پیام بده رهنمایت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها نرید تو گروهش.بیایید تاپیک من لاغرشید😐😐😐

خجالت نمیکشی اومدی تو تاپیکم دونه دونه اعضاشو ریپلای کردی چرت گفتی ؟؟

دیدی که هیچ کسم محلت نداد نی نی یارم پست های چرتتو پاک کرد از تاپیکم😐

قوانین گروه🌷 🏃‍♀️قانون اول: کالری شماریه که حتما باید انجام بدین اول که شروع کردین سخته براتون ولی کم کم براتون عادت میشه. 🏃‍♀️قانون دوم:تنظیم ساعت بیدارتونه و قبل از ساعت ۹ باید در گروه حاضری بزنید. 🏃‍♀️قانون سوم:دفتر یادداشته که باید وعده های غذایتون رو داخلش یادداشت کنید و هرشب در گروه قرار بدین و ما وظیفه داریم هرشب عملکرد روزتون رو چک کنیم و اگه اشتباه انجام میدیم اصلاح کنیم. 🏃‍♀️قانون چهارم:هر هفته وزن کشی داریم وهمه باید عکسی از ترازوشون رو تو گروه بفرستن. 🌷هزینه ورود به گروه واتساپ و رژیمی که ما دراختیارتون قرار میدیم برای هر ۳۰ روز ۱۵ تومن است وقبل از ورودتون به گروه دریافت میشه وبعد از یک ماه واریزی دوباره انجام میشه. 🌷لطفا دقت کنید اگر قوانین رو رعایت نکنید از گروه خارج میشید اگر شما برای پولتون و وقتتون ارزش قائل نیستید ما برای وقتی که میزاریم ارزش قائلیم🙏🌷

عزیزم لینک گروه رو میدی

🌹گروه لاغری و دورهمی🌹 🏃‍♀️کاری که ما انجام میدیم اسمشو نمیشه رژیم گذاشت در اصل درست غذا خوردنه و این گروهی که تشکیل دادیم هدفمون فقط اینکه در کنار هم انگیزه بگیریم و خسته نشیم وهدفمون رو به شنبه ای که هیچ وقت نمیاد نسپاریم😅 .من خودم همیشه وقتی که رژیم میگرفتم بعد یه مدت خسته میشدم و بیخیال رژیم گرفتن میشدم ولی با بودن در گروه میتونیم وزن کم کنیم و تبدیل به یه عادت بشه برامون و گذر زمان حس نکنیم.

🌹گروه لاغری و دورهمی🌹 🏃‍♀️کاری که ما انجام میدیم اسمشو نمی ...

قوانین گروه🌷 🏃‍♀️قانون اول: کالری شماریه که حتما باید انجام بدین اول که شروع کردین سخته براتون ولی کم کم براتون عادت میشه. 🏃‍♀️قانون دوم:تنظیم ساعت بیدارتونه و قبل از ساعت ۹ باید در گروه حاضری بزنید. 🏃‍♀️قانون سوم:دفتر یادداشته که باید وعده های غذایتون رو داخلش یادداشت کنید و هرشب در گروه قرار بدین و ما وظیفه داریم هرشب عملکرد روزتون رو چک کنیم و اگه اشتباه انجام میدیم اصلاح کنیم. 🏃‍♀️قانون چهارم:هر هفته وزن کشی داریم وهمه باید عکسی از ترازوشون رو تو گروه بفرستن. 🌷هزینه ورود به گروه واتساپ و رژیمی که ما دراختیارتون قرار میدیم برای هر ۳۰ روز ۱۵ تومن است وقبل از ورودتون به گروه دریافت میشه وبعد از یک ماه واریزی دوباره انجام میشه. 🌷لطفا دقت کنید اگر قوانین رو رعایت نکنید از گروه خارج میشید اگر شما برای پولتون و وقتتون ارزش قائل نیستید ما برای وقتی که میزاریم ارزش قائلیم🙏🌷

بچه ها نرید تو گروهش.بیایید تاپیک من لاغرشید😐😐😐 خجالت نمیکشی اومدی تو تاپیکم دونه دونه اعضاشو ری ...

من دو سه روز خوب مراعات کردم مشکل معده دارم دوروزه کم خوری میکنم فقط واسه همین گزارش هم ندادم تو تاپیک خیلی ناراحتم

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
بچه ها نرید تو گروهش.بیایید تاپیک من لاغرشید😐😐😐 خجالت نمیکشی اومدی تو تاپیکم دونه دونه اعضاشو ری ...

یه لحظه وایستا عزیز نترس من نخواستن اعضا شمارو بگیرم که اگه ببینی ورود من امروز بود من اصلا شرایط این سایت نمیدونستم و تازه متوجه شدم چرا عصبانی میشی 🤣باشه دیگه نمیام من فقط خواستم دور چند نفر لاغر بشیم فدات 🤣کارت درست باشه مطمن باش اعضات ولت نمیکنن مطمئن باش فکر کردم تبادله دیگه هرکی یه چیزی میفرسته نمیددنستم باید تاپیک خودمد بسازم به امید موفقییتتت😊